Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLAVA FEŠTA U ZAGREBU

Dinamo slavi 113. rođendan: Evo što čeka navijače na velikoj proslavi na Cvjetnom trgu, dolaze i igrači

Dinamo i Varaždin sastali se u zaostalom 5. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/2
23.04.2024.
u 19:13

- Zabavu otvaraju Zagrebačke mažoretkinje, a nakon njih vas očekuje prilika za druženje s igračima i legendama kluba - navode iz Dinama

Ovoga petka, 26. travnja Dinamo će proslaviti svoj 113. rođendan. U tom povodu iz kluba su pozvali sve navijače plavih da dođu na veliku proslavu koja će biti organizirana na Cvjetnom trgu u Zagrebu. Ondje će se pojaviti i neki članovi udarne momčadi Dinama, važni puleni trenera Sergeja Jakirovića.

- Pridružite se proslavi na Cvjetnom trgu od 18 sati i uživajte u bogatom zabavnom programu! Zabavu otvaraju Zagrebačke mažoretkinje, a nakon njih vas očekuje prilika za druženje s igračima i legendama kluba. Također omogućili smo vam da nam pokažete svoje nogometne vještine na "cage football" turniru i turniru u stolnom nogometu.

Dođite i upoznajte se s poviješću kluba kroz knjigu "Kibici purgera", družite se s Dinamovim prvotimcima i legendama kluba te iskoristite priliku za zajedničko fotografiranje. Prisutni će biti i info pult članstva, kao i info pult naše Zaklade "Nema predaje". Ne zaboravite, u svim fan shopovima i na web shopu kluba na snazi je rođendanski popust od 20% na sve artikle koji nisu već sniženi!

Vidimo se u petak na Cvjetnom trgu - napisali su iz Dinama.

Ključne riječi

Komentara 6

KO
Konan
21:33 23.04.2024.

Najveci klub u Hrvata

Avatar Castro
Castro
22:16 23.04.2024.

Sretno ljubavi moja 💙

HH
hh
21:31 23.04.2024.

Nogometni klub Dinamo osnovan je 9. lipnja 1945.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije