Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORAJU BITI BRZI

Dinamo zadnjeg dana prijelaznog roka u HNL-u dovodi tri velika pojačanja?

Dinamo uvjerljiv, na poluvremenu vodi 3:0
Marko Lukunic/PIXSELL
08.09.2023.
u 10:24

Sergej Jakirović mogao bi danas dobiti tri pojačanja s kojima će loviti obranu naslova prvaka

Danas završava ljetni prijelazni rok u Hrvatskoj, a prema nekim informacijama hrvatski prvak Dinamo bi trebao dogovoriti dolazak tri pojačanja. Radi se o lijevom braniču Iagu, brazilskom braniču koji prema Transfermarktu vrijedi 5.5 milijuna eura koji nastupa za njemački Augsburg.  Nikad nije bio standardan u bundesligašu, no skupio je dosta iskustva. Odigrao je 84 utakmice za Augsburg, zabio četiri pogotka i asistirao 13 puta.

Ostala dvojica trebala bi zapravo biti povratnici, već na veliko se priča o dolasku Arijana Ademija iz Kine, ali njegovi poslodavci rade određene probleme pa je taj posao još na čekaju. Dinamo nije uspio dovesti Ademija i prijaviti ga za grupnu fazu Konferencijske lige, ali postoji mogućnost da ziagra u nokaut fazi ukoliko potpiše. 

VEZANI ČLANCI:

Fran Brodić sjajno igra za Varaždin, a kao dijete je otišao u belgijski Club Brugge i još nije dosegnuo puni potencijal. Brodića je želio i Osijek, ali su Varaždinci navodno tražili oko 1.5 milijuna eura. Napadač je 2010-tih bio projekt kluba, no prerano je napustio Zagreb, u Maksimir se vraća i Sandro Kulenović. 

Komentara 29

EJ
ejStef
10:49 08.09.2023.

Hm, ako je Čolina izbacio Brazilca, kakvo je onda to pojačanje? Ademi je ozlijeđen i nije previše igrao u Kini, ne vidim da će biti nešto drugačije, a Brodić? On bi trebao biti zamjena za Petkovića?... Ovo je panika u zadnji tren, budući da je uprava totalno podbacila u ovom prijelaznom roku, do te mjere da je pitanje da li će Dinamo osvojiti prvenstvo. Prodati sve što vrijedi, a ne dovesti pojačanja pokazuje da su diletanti, a ne amateri... Očito i Petković odlazi, niti s njim nisu uspjeli potpisati ugovor, čudesna nesposobnost. Platiti onog Francuza više od Petkovića je smiješno, a navodno će taj Francuz negdje u Dubravu na posudbu... Katastrofa od uprave, nevjerojatno, ova uprava je najveće pojačanje Hajduka. I za to su se borili mediji, ali i BBB? Još za medije mi je jasno...

PO
Poletarac101
11:54 08.09.2023.

Dat Petkoviću lovu koju traži i rješeno...Win Win situacija..

PL
plavakamenica
13:14 08.09.2023.

Kako doći od engleskih travnjaka do balkanskih pašnjaka u godini dana? Pitaj upravu dinama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije