Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETAN KRAJ

Djetetu kojem su oteli Gvardiolov dres bit će ispunjeni snovi: Dobit će novi i upoznati svog idola

Zagreb: Ekskluzivno predstavljanje novih dresova hrvatske nogometne reprezentacije
Davor Puklavec/PIXSELL
21.03.2024.
u 10:15

Hrvatski nogometni savez promptno se uključio u akciju koja je bila pokrenuta u Facebook grupi "Dubrava – moj kvart"

Hrvatska nogometna reprezentacija sprema se za nastup na Europskom prvenstvu u Njemačkoj. U sklopu priprema igrat će turnir u Egiptu, a uoči polaska izbornik Zlatko Dalić upoznao je navijače s novostima u momčadi. Uz to, u ponedjeljak su predstavljeni novi dresovi. U City Centru one East okupilo se mnoštvo obožavatelja kako bi vidjeli zvijezde momčadi, a tom su prilikom igrači potpisivali dresove. Međutim, kako prenosi Facebook grupa "Dubrava – Moj kvart", događanje nije prošlo bez incidenta.

Jednom je 10-godišnjem djetetu otet dres s potpisom Joška Gvardiola. Mladiću je Gvardiol potpisao novi dres, a nakon toga je htio dobiti još jedan autogram. Bacio je dres prema ograđenom prostoru gdje su bili igrači, no dres je završio na drugoj strani, među publikom. 

Zagreb: Ekskluzivno predstavljanje novih dresova hrvatske nogometne reprezentacije
1/5

Netko je uzeo dres 10-godišnjaka i odlučio ga zadržati za sebe. "Ne možete zamisliti koliko jedno dijete, koje je tek napunilo deset godina, suza može proliti", napisali su u grupi Dubrava – moj kvart.

Dan kasnije, u akciju se uključio Hrvatski nogometni savez. Predsjednik Marijan Kustić, kako prenose 24 sata, djetetu je obećao darovati novi dres s potpisima hrvatskih reprezentativaca te upoznati ga s Joškom Gvardiolom, njegovim idolom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije