Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUSTRALIAN OPEN

Đoković izgubio set pa se sjajno vratio. Nastavlja pohod na novi australski trofej

Australian Open
Foto: ELOISA LOPEZ/REUTERS
1/6
17.01.2024.
u 14:31

Nakon što je srpski predstavnik osvojio treći set u "tie-breaku" bilo je jasno kako je Aleksej Popirin propustio svoju priliku. Novaku Đokoviću će idući protivnik biti Argentinac Tomas Etcheverry

Prvi tenisač svijeta, branitelj naslova i deseterostruki osvajač Australian Opena, Novak Đoković, plasirao se u 3. kolo ovogodišnjeg izdanja svladavši u 2. kolu domaćeg predstavnika Alekseja Popirina sa 6-3, 4-6, 7-6 (4), 6-3.

Mogao je aktualni pobjendik Umaga Popirin kreirati senzaciju, u trećem je setu kod vodstva 5-4 imao četiri set-lopte, ali Đoković se na čudesan način ponovno izvukao iz teške situacije.

VEZANI ČLANCI:

Nakon što je srpski predstavnik osvojio tu dionicu igre u "tie-breaku" bilo je jasno kako je Popirin propustio svoju priliku. Đoković će u 3. kolu igrati protiv Argentinca Tomasa Etcheverryja koji je sa 6-4, 6-4, 6-4 svladao francuskog veterana Gaela Monfilsa.

VIDEO Đoković oduševio gospodskom gestom prema hrvatskom tenisaču: 'Želim biti u njegovom kutu'

 

Komentara 1

BO
Borat
14:33 17.01.2024.

Nole idemooooo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije