Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORI ZA SKUPŠTINU

Ekskluzivno otkrivamo tko su ljudi koji će biti na navijačkoj listi za Dinamovu Skupštinu

30.01.2024.
u 19:29

Na listi su ugledni bankari, financijaši, uspješni poduzetnici i IT-jevci... Iako još "bruse" program koji će uskoro objaviti u javnosti, temelji kampanje navijačke liste bit će Dinamo kao uspješan klub koji osvaja naslove hrvatskog prvaka i radi dobre europske rezultate, ali i klub koji ima veliku mogućnost dodatno razviti omladinski pogon

Komentara 3

EJ
ejStef
08:28 31.01.2024.

Ma da, baš. Da vjerujemo da će oni koji su natjeravali ljude po Sheratonu i ispred njega sada raditi nešto pametno? Dobili su Dinamo kakav su željeli, koji se grčevito bori da bi održao poziciju koja vodi u Europu, koji prodaje u bescjenje, koji ne dovodi pojačanja, iz kojeg bježe mlade nade, gdje struka nije poželjna itd. Ukratko klub kojeg vodi tajnica, a huligani i mediji su joj glavna potpora.

KE
kejca63
12:48 31.01.2024.

Luda kuca

BS
Blue_shirt
22:46 30.01.2024.

A protukandidati su Mikrec i tajnica perasica... ha ha... pa njih bi i ex minisrar filipovic pomeo na izborima :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije