Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
META KRITIKA

Engleski mediji i navijači žestoko nasrnuli na Gvardiola: 'Hrvata su posramili, ispadao je smiješan'

Premier League - Aston Villa v Manchester City
Andrew Boyers/REUTERS
07.12.2023.
u 08:48

Gvardiol je stigao iz Leipziga za 90 milijuna eura i sjajno je ušao u sezonu kada su ga svi hvalili, sada je stigao malo teži period.

Aktualni engleski prvak Manchester City nalazi se u rezultatskoj krizi i trenutno su na tek četvrtom mjestu Premiershipa, a sinoć su poraženi od Aston Ville 1:0. Engleski mediji žestoko su napali našeg Joška Gvardiola kojeg smatraju izravnim krivcem za odlučujući pogodak Leona Baileya. 

GALERIJA Gvardiol je dobio žestoke kritike Engleza poslije poraza od Ville

Premier League - Aston Villa v Manchester City
1/4

- Joško Gvardiol stalno je 'spavao'. Druge momčadi će nakon ove utakmice zabilježiti da se Gvardiola kažnjavalo i da su njegove nesigurne izvedbe na poziciji lijevog beka ohrabrenje suparnicima. Bailey ga je posramio kod gola, okretao ga je smiješnom lakoćom - piše Daily Mail. 

Popuularni Sport Bible je prikupio neke komentare navijača s društvenih mreža pa je uz komentar da mu je Baily bio trn u peti cijelu utakmicu i išao na njega svakom prilikom, istaknuo neke od njih: 'Bailey ga je bacao zrakom', 'Bailey je bio kamen u njegovoj cipeli', 'Gvardiol je deset puta gori od Diasa', 'On je nepouzdan'. 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Gvardiol je stigao iz Leipziga za 90 milijuna eura i sjajno je ušao u sezonu kada su ga svi hvalili, sada je stigao malo teži period. 

 

Komentara 11

Avatar barba_barba
barba_barba
07:36 08.12.2023.

Gvardiol je premlad za takav izazov. Triba je ostati još 2-3 godine u Leipzigu, Klub Igra CLi domaća Liga na visokoj razini. Manja konkurencija, znači Ivar minimalac 30 utakmica po sezoni.

SS
sokac sa drave
10:50 07.12.2023.

prolazni krojf---Juranovic i Barisic su bili slabi i umjesto njih su igrali drugi dvojica.Utakmicu igraju Sutalo i Erlic obadva najbolji na terenu Gvardijol katastrofa smusen totalno ali iducu utakmicu opet igra a najbolji na terenu Erlic rezerva.Navijam za nasu repku i drago mi je kada osijek pobjedi.U mladosti sam igrao na visokom nivou po europi u nekoliko drugoligaskim i prvoligaskim klubovima.

Avatar Joejordan
Joejordan
09:51 07.12.2023.

Pravedno receno sinoc je bio los po njegovoj strani je opasno curilo i za onaj gol Ville je slabo reagovao,da ima potencijala ima da je talenata nema sumnje ali nažalost nije se pokazao baš nešto od kako je došao u City,englezi su tavi oni kritikuju i svoje ili se znaš nositi sa kritikama ili ne..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije