Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USIKOV MENADŽER
Povratak na članak

Filip Hrgović senzacionalno dobiva priliku u meču stoljeća? 'Budi spreman uskočiti umjesto Furya'

Usikov menadžer nije optimističan uoči borbe Furya i Ukrajinca koja se zapravo trebala održati u veljači ali je Fury otkazao zbog ozljede na sparing meču koju mu je zadao Agron Smakici.

Komentari 7

MA
majeltomoguce
15:04 23.04.2024.

I onda izgubi od Usyka i opet je negdje! Ovako ima super ime u vidu Duboisa i ako pobjedi imat će skalpove i njega i Zhilei Zhang, a to mu otvara vrata da naredne 3 borbe odradi protiv najboljiv na svijetu. Ali Fury neće otkazati ovaj meč jer bi morao plaćati ogromne penale, a upravo zbog novaca se i vratio iz mirovine, pa će boksati i sa slomljenom nogom ako treba, a popravak će imati u već dogovorenom uzvratu.

VL
Avatar Behemot
Behemot
08:14 24.04.2024.

Hrgović ima svog protivnika za kojeg se priprema i suludo bi bilo mijenjati ga 5 minuta prije meča i upropastiti 15 godina karijere bez obzira o kakvoj se potencijalnoj nagradi radilo.

VL
Avatar Idler
Idler
15:28 23.04.2024.

Dajte-najte...Usik je malke i niži al prije sveg ljevak ! Sumnjam u ovo jer ni to priprema za roštilj neg duga i ozbiljna priprema za borbu !

VL
Avatar neugodan
neugodan
14:54 23.04.2024.

To bi bilo mrak za Hrgu!

VL
Avatar Sta
Sta
16:05 23.04.2024.

Hrgovic nikad nece boksac

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.