Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema mira

FOTO Borjan se javio s godišnjeg na moru i opet bocnuo Hrvate zbog "srpske krajine" i traktora

World Cup 2022 - Belgium - Canada
Foto: Tom Weller/DPA
1/2
12.12.2022.
u 15:45

Kanadski vratar sprskih korjena iako je ispao sa prvenstva i otišao na godišnji odmor, provokacije nije zaboravio te je na njih odgovorio na Instagramu

Kanadski vratar Milan Borjan koji je na zub i u oko hrvatske javnosti došao tijekom ovog Svjetskog prvenstva kada je isplivala ranija snimka na kojoj tvrdi da je rođen u Dalmaciji, dijelu SAO Krajine sada se ponovno oglasio nakon nekoliko tjedana šutnje otkako je reprezentacija za koju brani ispala sa SP-a bez bodova.

Podsjetimo, vatreni su Kanadu pobijedili s 4:1, a Borjan se osim na udaru naših strijelaca našao i pod paljbom hrvatskih navijača koji su uzvratili na provokacije oko "srpske krajine" tako da su ga tijekom utakmice vrijeđali spominjajući Oluju, 1995., Knin, traktorijadu, itd. aludirajući na odlazak Srba iz dalmatinskog zaleđa nakon Oluje.

Borjan im je uzvratio sa tri prsta, što nije smirilo napetosti pa je nakon utakmice društvenim mrežama počeo kružiti i Borjanov telefonski broj, a na njegov mobitel stiglo je više od 2000 poruka. Zbog svega je stradao i Hrvatski nogometni savez koji je zbog ponašanja navijača kažnjen s 50.000 švicarskih franaka.

No, Borjan iako je ispao sa prvenstva i otišao na godišnji odmor, provokacije nije zaboravio te je na njih odgovorio na Instagramu fotografijom na kojoj na ramenima nosi suprugu Snežanu, a u opisu stoji "Na našem traktoru piše ljubav".

Na objavi je isključio opciju komentiranja.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Ključne riječi

Komentara 47

KL
klamerko
16:09 12.12.2022.

TO je vijest!?!??? Tko vas plaća za objavljivanje ovakvih provokativnih članaka i to u ovo vrijeme!??

WC
wolf_cro
16:11 12.12.2022.

A jest isprovocirao... Čime se vi bavite... Ja sam na tog klauna već odavno zaboravio.

Avatar Moodleen
Moodleen
16:42 12.12.2022.

A da hartija malo smanji svoju redovnu dozu "zemljakovanja"? Dok nekom ne pukne film pa im budu trebala ta vozila "ljubavi" prema zapadnoj turskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije