Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS OD 19 SATI

FOTO Grobari se okupili rekonstruirati mural Ratku Mladiću, organizirat će i stražu

Foto: pixsell
1/5
10.11.2021.
u 19:43

Podsjetimo, iza uništavanja murala, kako saznaje Nova.rs, stoji predstavnik SDPS-a Đorđo Žujović.  Mural je čuvala policija, a aktivistice Aida Ćorović i Jelena Jaćimović jučer su privedene nakon što su ga gađale jajima

Navijači beogradskog Partizana okupili su se u Njegoševoj ulici kako bi rekonstruirali mural posvećen Ratku Mladiću, prije nekoliko dana naslikan u Beogradu. Na mural bivšeg zapovjednika Vojske Republike Srpske i haaškog osuđenika,  bačena je bijela boja. 

Navijači Partizana tim povodom odlučili su da će se večeras od 19 sati okupiti u Njegoševoj ulici, ispred murala, kako bi ga ponovo oslikali, a potom će organizirati i straže kako bi ga branili od mogućeg ponovnog uništenja, javlja Kurir. Grobari su autori velikog broja murala poznatim osobama u centru Beograda, a Ratko Mladić bio je u mladosti navijač upravo crno-bijelih, javlja isti portal.

Foto: pixsell/KOLAŽ


Podsjetimo, iza uništavanja murala, kako saznaje Nova.rs, stoji predstavnik SDPS-a Đorđo Žujović.  Mural je čuvala policija, a aktivistice Aida Ćorović i Jelena Jaćimović jučer su privedene nakon što su ga gađale jajima. Nakon nekoliko sati puštene su na slobodu te je održan miran prosvjed na kojem su građani iskazali nezadovoljstvo incidentom. 

Foto: pixsell/KOLAŽ

Komentara 9

KL
Klavocin
20:10 10.11.2021.

Popišam im se na taj mural

NO
Noštromo
21:10 10.11.2021.

Logično bi bilo da je prije vijesti iz susjedne zemlje, po redu vijest da je Tonči Stipanović na Svjetskom prvenstvu u jedrenju osvojio brončanu medalju.

BO
bosko98
20:19 10.11.2021.

Mural nije nacrtan pre nekoliko dana nego pre cetiri meseca negde pocetkom jula meseca .Ovo vam je najtacnija informacija .Pozdrav iz Srbije .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije