Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČNE POSLJEDICE

FOTO Posljednji ispraćaj ubijenog navijača AEK-a: Policija sužava krug osumnjičenih

Grčka: Sprovod preminulog navijača AEK-a
Foto: THANASIS DIMOPOULOS//EUROKINISSI
1/6
11.08.2023.
u 17:03

S nogometne strane, utakmica Dinama i AEK-a koja se trebala odigrati ovoga utorka na stadionu Aja Sofija prebačena je za 15. kolovoza, a uzvrat će se igrati u Ateni 19. kolovoza

U grčkom gradu Eleusina u petak je držan posljednji ispraćaj 29-godišnjeg navijača AEK-a, Michalisa Katsourisa. Trener AEK-a Matías Almeyda i kapetan Sergio Araujo prisustvovali su ispraćaju. Katsouris je umro nakon što je zadobio više ubodnih rana oštrim predmetom. Policija i dalje istražuje ubojstvo kako bi utvrdili tko je počinitelj. Lista osumnjičenih svedena je na 13 osoba, ali petorica je glavnih osumnjičenika - Hrvat, Albanac i tri Grka.

Osim toga, u neredima koji su u noći s ponedjeljka na utorak zahvatili atensku četvrt Nova Filadelfija ozlijeđeno je osam osoba, a više Hrvata ima ubodne rane. Prema riječima hrvatskog veleposlanika u Grčkoj, pružena im je liječnička pomoć, no treba vidjeti je li to učinjeno pravovremeno.

GALERIJA Posljednji ispričaj ubijenog navijača AEK-a

Grčka: Sprovod preminulog navijača AEK-a
1/6

S nogometne strane, utakmica Dinama i AEK-a koja se trebala odigrati ovoga utorka na stadionu Aja Sofija prebačena je za 15. kolovoza, a uzvrat će se igrati u Ateni 19. kolovoza. AEK je tražio da se Dinamo izbaci iz svih europskih natjecanja, no kako je doznao Večernji list, zapravo su odbili policiji predati snimke svojih navijača, koje pokazuju kako su navijači AEK-a prvi napali Bad Blue Boyse.

VEZANI ČLANCI:

Velik dio odgovornosti snosi i policija koja, usprkos dostavljenim dokumentima upozorenja iz Hrvatske i Crne Gore nije reagirala, zaustavila naoružane huligane na autocesti. Više je dužnosnika dobilo otkaze, a prema iskazima policajaca, konvoj huligana im je pobjegao na autocesti nakon što je prešao albansko-grčku granicu.

VIDEO Grčki mediji: Glavni osumnjičenici za ubojstvo navijača su Hrvat i Grci s debelim dosjeom

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
19:08 11.08.2023.

dosadni ste

DU
Deleted user
17:36 11.08.2023.

Hrvat, Albanac I 3 Grka!

ZA
zaprav
17:47 11.08.2023.

Upravo je i taj omjer odgovornosti, računajući Grčku policiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije