Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMALO BI SMISLA
Povratak na članak

FOTO Tramvaj '10 Modrić' vozio centrom Zagreba. Dinamova kampanja se nastavlja

Hrvatski kapetan gotovo svaki put kad uđe bitno utječe na poboljšanje igre, ali nije zadovoljan svojom pozicijom. Španjolci najavljuju odlazak i očekuju ponovne bogate ponude iz Saudijske Arabije koje je Modrić prošloga ljeta odbio

Komentari 4

EJ
ejStef
16:58 10.04.2024.

Ovo sve podsjeća na Hajduk, puno reklame i emocija, a rezultati nikakvi. Sve se čini da se tako nešto sprema i Dinamu...

VL
MA
maltene
14:30 10.04.2024.

Kao Dinamovac ne želim da Luka dođe u Dinamo jer će ga samo pljuvati diljem HR, a on to nikako nije zaslužio niti je Hrvatska zaslužila njega. Odi negdje gdje će te cijeniti, po mom mišljenju SAD, arapi ipak nisu ovaj vijek, novaca ionako imaš. Mada da je Real imalo pošten dao bi Luki ugovor na još dvije godine jer je to svakako zaslužio, vidjeli sinoć.

VL
Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
12:32 10.04.2024.

Navodno je Luka kontaktirao hajduk da bi zavrsio karijeru kod njih ali su ga opet odbili jer nije dovoljno dobar.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.