Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOMBA NA ČIZMI

Gazzetta: Posao karijere za Igora Tudora. Hrvat je prvi favorit za trenera prvaka Italije

Ligue 1 Uber Eats - RC Lens vs Olympique Marseille
Foto: Liewig Christian/ABACA/ABACA
1/10
26.09.2023.
u 15:24

U pet utakmica Garcia je osvojio samo osam bodova. Francuski trener je dobio četiri utakmice da podigne momčad. U protivnom će ga smijeniti, a Gazzetta dello Sport javlja da je glavni favorit za novog trenera - naš Igor Tudor!

Talijanski prvak Napoli nije dobro otvorio novu sezonu i trenutno imalo vrlo male šanse da potuče za sami vrh Serie A i tako obrani naslov prvaka. Luciana Spalettija, koji je iznenadno napustio klupu i postao izbornik Italije, naslijedio je Rudi Garcia pod kojim su rezultati dosta loši.

U pet utakmica osvojio je samo osam bodova. Francuski trener je dobio četiri utakmice da podigne momčad. U protivnom će ga smijeniti, a Gazzetta dello Sport javlja da je glavni favorit za novog trenera - naš Igor Tudor! 

VEZANI ČLANCI:

Aurelio de Laurentiis, kontroverzni vlasnik napuljskog kluba, ne želi brzati sa smjenom trenera, odlučio je dati još vremena novom treneru da poboljša rezultate, ali u rukavu ima i nekoliko aseva ukoliko kola krenu nizbrdo. 

Marseille je ponovno otpustio trenera, Marcelino je otišao poslije tri mjeseca, a neki francuski mediji pišu kako bi se Tudor mogao vratiti na Velodrome. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije