Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROMANO TVRDI

Gvardiol seli na Etihad: Leipzig i City konačno dogovorili rekordni transfer?

Joško Gvardiol ManCity
Foto: Fabrizio Romano/Twitter
1/2
19.07.2023.
u 19:46

Prema navodima talijanskog transfer insajdera, Joško Gvardiol će nakon tjedana pregovora postati najskuplji branič u povijesti nogometnih transfera. Nijemci ga nisu puštali ispod 100 milijuna eura. City je dugo pokušavao sniziti cijenu, no čini se da im nije uspjelo

Talijanski transfer insajder Fabrizio Romano objavio je da Joško Gvardiol konačno seli u Manchester City. Prema njegovom izvještaju RB Leipzig i City uspjeli su dogovoriti iznos odštete i Gvardiol je već odradio prvi dio liječničkih pregleda, a drugi bi trebao uslijediti u četvrtak. Nakon toga City će pripremiti ugovor i sve potrebne dokumente.

"Gvardiol je uvjete sa Cityjem dogovorio prije mjesec dana", dodao je Romano u svojoj objavi na Twitteru na kojem je redovito izvještavao o statusu Gvardiola i njegova transfera u City koji bi hrvatskog reprezentativca trebao platiti oko 100 milijuna eura", piše Romano.

GALERIJA Dinamo obrani naslov prvaka Superkupa

Joško Gvardiol ManCity
1/18

Prema ovome, Gvardiol će nakon tjedana pregovora postati najskuplji branič u povijesti nogometnih transfera. Nijemci ga nisu puštali ispod 100 milijuna eura. City je dugo pokušavao sniziti cijenu, no čini se da im nije uspjelo.

Od ovoga će zaraditi i Dinamo kojem pripada 20 posto zarade od drugog Gvardiolovog transfera. Prodali su ga Leipzigu 2021. godine za 18.8 milijuna eura. To znači da će od ovog transfera zaraditi preko 16 milijuna eura.

VEZANI ČLANCI:

Gvardiol je  za Leipzig odigrao 87 utakmica te postigao pet golova i upisao tri asistencije. S klubom je osvojio dva njemačka kupa. U hrvatsko reprezentaciji ima 21 nastup s dva upisana pogotka.

VIDEO Bjelica o mogućem dolasku hrvatskih igrača u njegov klub: Livaja ni pod koju cijeni ne bi napustio Hajduk. Nadam se da će doći još koji igrač

Komentara 4

EJ
ejStef
12:22 20.07.2023.

Eto, novci sjedaju Dinamu na račun, a oni nisu sposobni dovesti niti jedno pojačanje.

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
22:20 19.07.2023.

Vrhunski športaš a na slici izgleda ko nenaspavani fikser. Ne razumijem.

DM
drazen.muhvic
07:27 20.07.2023.

Sve je to lijepo, ali postoji u tome i nešto problema. Za te novce će morati igrati bolje nego što igra Maguire. OK, kako ovaj igra zadnjih sezona to i neće biti preteško, ali postoji i ovdje "kvaka". Mediji će mu gledati svaku grešku i svaki kiks i svaku krivnju za primljeni pogodak. Ako toga bude podosta pojesti će ga (barem su engleski novinari u tome najjači).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije