Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA PLASMAN NA EURO

HNS potvrdio gdje će 'vatreni' igrati kvalifikacije u rujnu, tamo smo neporaženi

Vatreni su u drugoj kvalifikacijskoj utakmici za EURO 2024 slavili 2:0 protiv  Turske
Slavko Midzor/PIXSELL
21.04.2023.
u 16:52

Nakon lipanjske završnice Uefine Lige nacija, hrvatsku reprezentaciju u rujnu čeka nastavak kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024. Hrvatska će 8. rujna ugostiti Latviju, a susret će biti odigran na stadionu HNK Rijeka s početkom u 20:45 sati

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza donio je odluku kako će sljedeća domaća utakmica hrvatske reprezentacije biti odigrana na stadionu HNK Rijeka, stoji na službenim stranicama HNS-a.

Nakon lipanjske završnice Uefine Lige nacija, hrvatsku reprezentaciju u rujnu čeka nastavak kvalifikacija za EURO 2024. Hrvatska će 8. rujna ugostiti Latviju, a susret će biti odigran na stadionu Rujevica s početkom u 20:45 sati. Tri dana kasnije, 'vatreni' gostuju kod Armenije.

Nakon utakmica odigranih u ožujku, hrvatska reprezentacija dijeli prvo mjesto na ljestvici s Walesom (po četiri boda), a slijedi Turska koja je osvojila tri boda. Na začelju ljestvice su bez osvojenih bodova Armenija i Latvija koje su odigrale po jednu utakmicu.

Na Europsko prvenstvo 2024. izravno će se plasirati dvije najbolje reprezentacije u skupini, dok će se dodatno doigravanje izboriti prema plasmanima u Ligi nacija.

Hrvatska je trenutno neporažena u Rijeci gdje je ukupno odigrala 18 utakmica (15 pobjeda, tri remija). Što se konkretnog stadiona tiče, na Rujevici su Vatreni u sedam utakmica pet puta pobijedili te dva puta remizirali, uz sjajnu gol-razliku 20:3.

Valja dodati da trenutno još uvijek nije poznato kad će točno HNS objaviti informacije o ulaznicama za rujanski dolazak hrvatske reprezentacije u Rijeku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije