Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGLEDALO JE JEZIVO

VIDEO Hrvatski atletičar za dlaku izbjegao tragediju: Nakon skoka sa šest metara promašio strunjaču

Screenshot: Facebook
12.02.2024.
u 15:51

Nije imao dovoljan odraz od motke pa ga je sila jednostavno bacila ispred strunjače

Nevjerojatan pad snašao je mladog hrvatskog atletičara Ivana Geronima Šerića. Splitski skakač s motkom slomio je ruku nakon što nije uspio doskočiti na strunjaču. Izgledalo je zaista jezivo.

Šerića i inače nazivaju "kamikazom s ASK-a", što je ovoga puta i zorno pokazao. Ovaj je mladić na jednom natjecanju pretrpio tešku ozljedu ruke. Na skoku je krivo procijenio mjesto strunjače pa je pao pokraj nje.

Šerić nije dobro namjestio motku, nije se odbacio od nje na strunjaču pa ga je jednostavno bacilo ispred strunjače. Srećom, iako je moglo doći do tragedije, Šerić je "samo" slomio ruku pa će oporavak biti kraći no što je moglo biti.

Video tog događaja pogledajte OVDJE.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije