Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOMINIK KUZMANOVIĆ

Hrvatsko čudo od vratara imao je nestvarno poluvrijeme: 'Obrane su nebitne, trebali smo ih dobiti'

EHF 2024 Men's European Handball Championship - Main Round - France v Croatia
Wolfgang Rattay/REUTERS
18.01.2024.
u 20:08

Odličan je bio 21-godišnji vratar Dominik Kuzmanović s 13 obrana, koji trenutno brani za našički Nexe, ali vrlo vjerojatno se još neće dugo zadržati u našem prvoligašu.

Hrvatska rukometna reprezentacija upisala je prvi poraz na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, u prvom susretu skupine I, drugog kruga EP-a, Francuska je u Koelnu slavila 34-32 (18-18). Hrvatska je ovu utakmicu morala odigrati bez svog vođe Domagoja Duvnjaka, a najbolji je strijelac bio Zvonimir Srna sa šest golova. Po četiri su dali Igor Karačić, Mateo Maraš, Luka Lovre Klarica i Marin Jelinić.

GALERIJA Perkovac: Bili smo bolji od Francuza

EHF 2024 Men's European Handball Championship - Main Round - France v Croatia
1/5

Odličan je bio 21-godišnji vratar Dominik Kuzmanović s 13 obrana, koji trenutno brani za našički Nexe, ali vrlo vjerojatno se još neće dugo zadržati u našem prvoligašu. Sjajni Kuzmanović je u prvom dijelu zamijenio Mandića te je do velikog odmora imao 6/11 obrana, odnosno nestvarnih 54,5%.

VEZANI ČLANCI:

- Manje je bitno koliko sam imao obrana, žao mi je što smo izgubili. Ma, trebali smo ih dobiti. Igralo se gol za gol, imali smo svoje šanse i sve je lako moglo otići na drugu stranu. Možemo biti zadovoljni kako smo igrali. Sve je otvoreno do kraja. Ako dobijemo sve, idemo u polufinale. Nadam se da ćemo držati razinu u ostalim utakmicama pa ćemo vidjeti što će nam to donijeti. Izgubljene lopte? Ne mogu se još i na to fokusirati, to ostavljam dečkima. Svi su dali maksimum - rekao je za RTL televiziju poslije utakmice. 

Komentara 1

JU
JustinCase
01:03 19.01.2024.

Bravo! Samo tako majstore

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije