Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREME HAJDUKA ZA ŠIBENIK

Ibričić mora počastiti momčad s dvije boce pjenušca

Senijad Ibričić
Marko Lukunić
17.10.2009.
u 21:36

Razgovarao sam s Anasom, rekao mi je da je popio čašu vina i da mu je pozlilo u autobusu, kaže Reja.

Prvi put otkako je u Hajduku trener bijelih Edoardo Reja morao je intervenirati zbog nediscipline. Ibričić i Tičinović sukobili su se zbog jednog dvoboja, pa ih je trener potjerao u svlačionicu.

Trenerova pogreška
- Možda sam i ja pogriješio, jer sam postavio prvu protiv druge momčadi. Konkurencija je velika, događa se da tijekom tjedna bude nervoznih igrača, pa može doći do iskrenja, jer se igrači žele dokazati.

- Ma, to je sitnica, Ibričić je kažnjen, mora kupiti dvije boce pjenušca, koje ćemo popiti uz kolače nakon večere. To je kazna za ovaj put, a bude li se to ponovilo, bit će malo drugačije – napominje Reja.

A i Ibričić i Tičinović konkuriraju za dvoboj sa Šibenikom u kojem Hajduk želi pobjedu.

– Šibenik je opasna i kvalitetna momčad, igra čvrsto u sredini terena i ne ostavlja suparniku mnogo prostora za igru. Nije to sastav koji se isključivo brani, već igra napadački, iznimno je balansiran. Ali, zanima me samo Hajduk.

- Nemamo alterantive, igramo kod kuće i moramo pobijediti. Dva tjedna bio sam bez većine igrača jer su bili na akcijama reprezentacija, pa su ti igrači izgubili na ritmu, ali od početka tjedna govorim im samo da misle na Šibenik – kazao je Reja,

Neki su i te kako izgubili ritam. Recimo, Anas Sharbini, Hajdukov reprezentativac bio je jedna od "zvijezda" famozne rovinjske noći kada su ga suigrači unosili u hotel. Uz to, predsjednik kluba Svaguša kaznio ga je zbog toga s 50 tisuća kuna.

– Razgovarao sam s Anasom, rekao mi je da je popio čašu vina. Pili su svi zajedno, no njega je brzo uhvatilo, nije naučen na piće. Pozlilo mu je u autobusu kad su se vraćali u hotel. Ali, igrač Hajduka ne smije podleći bilo kakvim negativnostima, jer i kada je u reprezentaciji predstavlja Hajduk. Stoga se neću miješati u odluku vodstva kluba da ga kazni – kazao je Reja.

Vraća se Ah. Sharbini
Oporavljeni Andrić i Paraiba bit će na klupi, a Skoko i Ahmad Sharbini spremni su za igru i bit će u momčadi od početka utakmice. Zavrtio je Reja očima kada je kazao da na raspolaganju ima 32 igrača. Na listi ozlijeđenih tek je Rubil, a među 19 nogometaša za dvoboj sa Šibenikom nisu J. Buljat i M. Buljat, Smoje, Rodić, Jertec... Rejina poruka uoči zimske čistke vrlo je jasna.

Inače, glavna je tema u Poljudu i dalje novi Hajdukov Nadzorni odbor koji još zovu "svi Kerumovi prijatelji".

Nikome ne može ući u glavu odakle Kerumu pravo da s takvom bahatošću i ignorancijom postavlja ljude koji s nogometom nemaju veze. Netko bi mu morao reći da taj Nadzorni odbor, uz ostalo, odlučuje o tome hoće li neki igrač biti kupljen ili ne. Ako su oni prije njega griješili, ne mora i on. Ili će Nadzorni odbor biti samo puka mašinerija za Svagušine i Šurjakove odluke.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije