Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAR JOŠ I OVO?
Povratak na članak

Igrači Hajduka optuženi za rasizam, zatražena hitna reakcija lige, oglasili se i Splićani

- Američka momčad izgubila je na penale i pokušavaju se vaditi na rasizam koji je apsolutno nepostojeći. Naši momci se nisu tako ponijeli. Ništa od tih optužbi ne postoji ni u zapisniku. Da se to zaista dogodilo, već bi nas izbacili - kažu iz Hajduka

Komentari 6

Avatar Tombstone
Tombstone
16:40 05.04.2024.

To je nazalost tako. Od Obame, bas sve u USA gleda se pod povecalom navodnog rasizma, I svaka se sitnica pokusava okarakterizirati istim. No rasizam postoji samo prema crncima, druge rase ukljucujuci tzv "native Americans" ili indijanci, azijati, juznoamerikanci itd uopce se ne spominju. Kao ni ubrzano rastuci crnacki rasizam, kome su glavni uzroke rasruca nebulozna ucenja tzv profesora nepoztojecih predmeta na US woke sveucilistima kao I tretiranje crnih prosvjeda tijekom tzv. pandemije. Da nije toliko ozbiljno, bilo bi smijesno.

VL
CA
cavecanem
16:46 05.04.2024.

Ameri izmišljaju.

VL
Avatar horuk
horuk
16:11 05.04.2024.

Kritičan sam zadnjih godina prema mome Hajduku ali ovo instrumentaliziranje rasizma od strane tih Red Bullsa za osobne potrebe je odvratno. Ne dajte se dečki sada iz inata pobjedite turnir!

VL
JA
JapaRuda
16:55 05.04.2024.

Sramota bi bila da su ih optužili za komunizam

VL
NO
Nostromo
17:20 05.04.2024.

Napad na službene osobe, uništavanje tuđe imovine, 10 godina zatvora bez mogućnosti pomilovanja i odsluženja 2/3 kazne, a onda otplata dugova za uništenu imovinu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.