Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRANKO KARAČIĆ:

Imam osjećaj da je Hajduk u kaljuži. Nejasno je da tako podbaci, nisam siguran da se u Osijeku može izvući

Branko Karačić
Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
02.02.2024.
u 22:00

- Sve ljubitelje nogometa u Hrvatskoj su razočarali. Imam osjećaj kao da su u glibu, u kaljuži. Nejasna mi je ta utakmica, da mogu tako podbaciti pred punim stadionom! U tako važnoj utakmici. Da su Rijeku dobili, rekao bih da Dinamo ne bi imao šanse dostići Hajduk, a ovako je sada dobio još veću motivaciju.

Ključne riječi

Komentara 4

NL
nenad.levar
01:32 03.02.2024.

karacicu je trebalo dati sansu da vodi Hajduka a,sad dovesti Antu Mišu ili FžGoraba Tomica,Karoglan je zelen

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
11:59 05.02.2024.

ono rusenje miereza u sensastercu je svugdje penal samo protiv hajduka ne...a interesanto niti u stadoinu o tome ni rijeci

KU
Kujttim
08:49 03.02.2024.

Hajduk od početka prvenstva ima problema s realizacijom. Iz 20 utakmica samo 26 golova. To je 1,3 gola po utakmici. Malo. S druge strane, Hajduk je imao vrhunsku obranu koja ih je i dovela do ove pozicije Iz 20 utakmica, samo 12 golova u mreži ili 0,6 po utakmici. Ako Hajduk želi osvojiti prvenstvo, moraju zadržati ovaj prosjek primljenih golova ili ga barem u statističkom smislu značajno ne pokvariti, ali se realizacija mora značajno poboljšati. Svi znamo da je realizacija posljedica igre i igračke forme. Livaja više nije onaj Livaja, Nikola Kalinić se vratio iz mirovine, Ivan Perišić je ozlijeđen, Trajkovski ne igra, Dajaku isto ne igra, Brekalo je tek došao, Krovinović niti asistira niti daje golove,...tako da mi nije jasno tko će tu i kako početi zabijati? Da li Pukštas, da li Žaper, možda stoperi nakon kornera,...? Najgore u čitavoj priči je da nema uopće situacija gdje igrač Hajduka dolazi u protivničkom kaznenom prostoru dolazi u kontakt s igračima suparničke momčadi, pa čak i da netko hoće ne može svirati jedanaesterac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije