Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TONĆI KUKOČ

'Imamo najviše pretplatnika, ali smo izgubili kompas u svemu. Treba stati na kraj sileđijama i nasilnicima'

Kaos na Poljudu: Torcida upala na teren, igrači pobjegli u tunel! Specijalci tjerali huligane
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/26
04.04.2024.
u 16:00

Kukoč, koji je inače u javnosti poznat po svojim kontroverznim izjavama, osudio je postupke navijača.

Tonči Kukoč oglasio se na svojem Facebook profilu nakon poraza Hajduka u polufinalu kupa. Nakon što je Hajduk drugi puta izgubio od Dinama u razmaku od samo 4 dana, nižu se različite reakcije na društvenim mrežama. Navijači Hajduka su nakon utakmice utrčali na teren i pokušali doći do Bad Blue Boysa pa se potom sukobili s policijom. Neredi su se nakon toga nastavili na sjevernoj tribini, ali i na ulicama Splita.

GALERIJA Kaos sa stadiona prelio se na ulice Splita

Kaos na Poljudu: Torcida upala na teren, igrači pobjegli u tunel! Specijalci tjerali huligane
1/26

Kukoč, koji je inače u javnosti poznat po svojim kontroverznim izjavama, osudio je postupke navijača. "Tko će platiti nastalu štetu i kazne? Opet Hajduk naravno. Nitko nije veći od kluba, ni igrači, ni uprava ni navijači. Ono što se u zadnje vrijeme događa u Splitu, pojedinci misle da su veći od kluba. Govore o velikoj ljubavi i poštovanju prema klubu, a unište pola sjevera i naprave kaos na terenu." rekao je Kukoč.

"Čestitke Dinamu, bio je bolji za dva koplja, nisam bio ljut što smo izgubili 0-1 već sretan što nije bilo 0-5, a to možemo zahvaliti samo ulasku Lučića." napisao je Kukoč. Dinamo je zasluženo izborio finale kupa gdje će se susresti s Rijekom, no ono čemu smo mogli svjedočiti nakon utakmice nažalost prebacuje fokus sa nogometne igre na ono što se događa na tribinama.

VEZANI ČLANCI:

"Od 2008. Hajduk je radi pojedinaca platio više od 2 milijuna eura kazne. Hajduk nije taoc Livaje, već onih jučer koji su došli na utakmicu samo da naprave kaos.", zaključio je Kukoč.

Dan nakon nereda, HNS je donio odluku o suspenziji Hajdukovog stadiona. "Povjerenstvo za natjecanje SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa donijelo je odluku o suspenziji Gradskog stadiona Poljud za odigravanje svih utakmica seniorske momčadi HNK Hajduk do konačne odluke Disciplinske komisije Hrvatskog nogometnog saveza", stoji u priopćenju.

VIDEO Jakobušić na rubu suza: Bijesni smo, trener je ponudio ostavku, ovo nije Hajduk

Komentara 1

BU
burza
12:03 05.04.2024.

Hajduk nije izgubio kompas nego ponos srozali se i jos dogradonacelnik krivi sve samo ne one koi su krivi od uprave kluba i raznih pametnjskovica koi brani huligane umjesto da ih osude

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije