Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOGOMETNO LUDILO

Irski navijač kupio prava na TV-prijenos da bi gledao utakmicu

irski navijači,irska
Goran Stanzl/PIXSELL
30.08.2013.
u 15:22

David Feeney, podrijetlom iz Dublina, bio je frustriran što u Australiji neće moći gledati utakmicu Irske i Švedske

Irski nogometni navijač koji živi u Australiji kupio je prava na televizijski prijenos nogometne utakmice između Irske i Švedske kako bi je mogao gledati, prenosi Irish Times.

David Feeney, podrijetlom iz Dublina, bio je toliko frustriran što u Australiji neće moći gledati kvalifikacijsku utakmicu za Svjetsko prvenstvo da je kontaktirao prijatelja u Irskoj koji se bavi TV-prijenosima te dao ponudu Kentaru, njemačkoj tvrtki koja posjeduje prava na prijenos.

- Rekli su da je moja ponuda preniska, ali blizu, pa sam je povisio i oni su pristali - kaže Feeney, koji se s TV-kanalom koji inače prenosi konjske utrke udružio kako bi emitirao utakmicu. Kupio je i prava za okršaj Engleske i Ukrajine.

Kako bi posudio novac za prava, Feeney je stavio kuću pod hipoteku, što ga je, priznaje, koštalo više desetaka tisuća dolara. Rekao je kako mu je najteže bilo uvjeriti suprugu, no obećao joj je dati eventualnu zaradu od projekta.

>> Obitelj će Mandelu držati na aparatima dok ne utrži prava

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije