Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TENISKI ANALITIČAR

Ivanišević je poludio na Đokovića zbog dva razloga. Hrvatska legenda nije mogla oprostiti ove stvari

Novak Đoković rastaje se od svog trenera Gorana Ivaniševića
Foto: VEEREN / BESTIMAGE/BESTIMAGE
1/5
02.04.2024.
u 16:45

Đoković se trenutno nalazi u Monte Carlu. Srpski teniski as tamo je odradio prvi trening prije početka Mastersa koji započinje 7. travnja.

Rastanak najboljeg tenisača Novaka Đokovića i hrvatske sportske legende Gorana Ivaniševića trenutno je glavna teniska tema. Prema riječima teniskog analitičara Craiga Shapira, dva su razloga zbog kojih je došlo do prekida dugogodišnje i nadasve uspješne suradnje u kojoj je Novak osvojio 12 Grand slamova. Ipak, došlo je vrijeme za rastanak, a mediji su pisali kako je došlo do zasićenja između njih dvojice pa su odlučili krenuti svatko svojim putem. Spekuliralo se da će novi Đokovićev trener biti Nenad Zimonjić, a ponudio mu se i Jimmy Connors.

GALERIJA Goran Ivanišević više nije trener Novaka Đokovića

Novak Đoković rastaje se od svog trenera Gorana Ivaniševića
1/6

Prvi razlog bio je sukob na Mastersu u Indian Wellsu. Goran Ivanišević nije bio zadovoljan Đokovićevim trudom i zalaganjem tijekom treninga na tom turniru. Đoković je na Indian Wellsu u trećem kolu šokantno poražen od 123. tenisača svijeta, potpunog autsajdera Talijana Luce Nardija. Drugi razlog bilo je neslaganje oko rasporeda. Đoković je preskočio Wimbledon kako bi što spremniji dočekao Olimpijske igre, jedini veliki trofej koji mu nedostaje. Ivanišević se nikako nije slagao s tom idejom, a Shapiro tvrdi da je hrvatski trener potpuno poludio zbog tog Đokovićevog poteza.

 

 

VEZANI ČLANCI:

Bivši hrvatski tenisač i najtrofejniji igrač u povijesti toga sporta surađivali su gotovo šest godina. U tom su periodu osvojili brojne trofeje, igrali mnoga finala i oborili silne rekorde od kojih ističe i onaj za najviše tjedana provedenih na vrhu ATP ljestvice najboljih tenisača svijeta. Novak je isticao kako njihov odnos nadilazi poslovnu suradnju, a u emotivnoj poruci kojom se oprostio od Ivaniševića naveo je kako je njihovo prijateljstvo neraskidivo. Đoković se trenutno nalazi u Monte Carlu. Srpski teniski as tamo je odradio prvi trening prije početka Mastersa koji započinje 7. travnja.

Komentara 7

ZM
zm1
18:06 02.04.2024.

Ajde prestanite nas vise maltretirat sa ovom dvojicom , fobro vam doslo za promovirat "region"

PR
prajdali100
20:18 02.04.2024.

Bilo pa prošlo.Već prožvakana tema.

Avatar CUBE
CUBE
10:25 03.04.2024.

Najveći gubitnik Jelena, ovog što može poterao a drugog boli lakat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije