Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTIMISTIČAN
Povratak na članak

Ivica Kostelić komentirao hrvatski nastup na ZOI: Nismo se proslavili, ali se nismo ni osramotili

- Možemo biti optimistični, još uvijek imamo reprezentaciju koja će u Cortini biti u punoj stazi. Sve ove aktere bi mogli vidjeti i za četiri godine, moći ćemo očekivati više - potučuje Ivica

Komentari 3

SE
serafin002
15:14 20.02.2022.

Hoće li nam netko reći koliko je to koštalo i koja nam korist od toga ? Mi nismo zemlja smnijega i treba ukinuti svako finaciranje snježnih sportova, tek kada se pojave neki novi Kostelići se može o tome razmišljati.

VL
DM
drazen.muhvic
20:03 20.02.2022.

Predstavnik delegacije Haitija o rezultatima njihove reprezentacije na ZOI 2022.: "Nismo se proslavili, ali se nismo ni osramotili!"

VL
RA
radolizem
19:21 20.02.2022.

Nakon odlaska Janice i Ivice Kostelića, nestalo je i hrvatskog alpskog skijanja. Mislim, koga to više zanima? Koga zanima ovakva hrvatska košarka? Koga zanima vaterpolo? Jedino je ostala hrvatska nogometna reprezentacija. Sve ostalo je vrlo, vrlo tanko i u strelovitom padu. I rukomet i vaterpolo i skijanje....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.