Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKI NOGOMET

Ivo Grbić branio protiv Chelseaja, Duje Ćaleta-Car igrao u pobjedi Lyona

Premier League - AFC Bournemouth v Sheffield United
Isabel Infantes/REUTERS
07.04.2024.
u 23:33

Ivo Grbić branio je čitav susret za zadnji Sheffield United u 2-2 (1-1) domaćem remiju s Chelsaom. Gosti su dva puta vodili golovima Thiaga Silve (11) i Maduekea (66), ali su Bogle (32) i McBurnie (90+3) zabijali za konačnih 2-2.

 U posljednjoj utakmici nedjeljnog programa 31. kola talijanskog nogometnog prvenstva Juventus je na svom terenu svladao Fiorentinu sa 1-0 (1-0).

Jedini pogodak na utakmici postigao je Gatti u 21. minuti.

Treći Juventus sada ima 62 boda, šest manje od drugog Milana, dok je Fiorentina ostala 10. sa 43 boda.

Uvjerljivo vodeći je Inter sa 79 bodova i utakmicom manje.

Grbić branio protiv Chelseaja

Nogometaši Tottenham Hotspura 3-1 (1-1) pobjedom protiv Nottingham Foresta u posljednjoj utakmici 32. kola engleskog prvenstva stifli su na četvrto mjesto ljestvice pretakvši Aston Villu koja ima isti broj bodova, ali i slabiju razliku pogodaka. 

Domaći su poveli autoglom Murilla (15-ag), ubrzo potom poravnao je Wood (27), ali početkom nastavka su Van der Ven (52) i Porro (58) pogodili za sigurnih 3-1.

Četvrti Tottenham sada ima 60 bodova, kao i peta Aston Villa, dok su naprijed Arsenal i Liverpool sa po 71 te Manchester City sa 70 bodova.

Ivo Grbić branio je čitav susret za zadnji Sheffield United u 2-2 (1-1) domaćem remiju s Chelsaom. Gosti su dva puta vodili golovima Thiaga Silve (11) i Maduekea (66), ali su Bogle (32) i McBurnie (90+3) zabijali za konačnih 2-2.

Sheffield United je na dnu sa 16 bodova, devet manje od 17. Nottingham Foresta koji drži posljednje mjesto koje osigurava ostanak, dok je Chelsea deveti sa 44 boda.

Ćaleta-Car igrao

U posljednjem susretu 28. kola francuskog nogometnog prvenstva Lyon je preokretom na gostovanju pobijedio Nantes sa 3-1.

Nantes je poveo u 16. minuti golom Matthisa Ablinea, no Lyon je u nastavku okrenuo rezultat. Izjednačio je Alexandre Lacazette u 75. minuti, dvije minute kasnije Malick Fofana je pogodio za 2-1, a pobjedu gostiju potvrdio je Gift Orbaj u sedmoj minuti nadoknade.

Duje Ćaleta-Car je odigrao cijeli susret za pobjednički sastav.

Lyon prokretom do pobjede u Nantesu

Brest je pred svojim navijačima svladao Metz 4-3.

Utakmica nije dobro počela za Brest jer su gosti poveli već u šestoj minuti golom Traorea. Pogodak nije nimalo negativno utjecao na Brest koji je potpuno preokrenuo rezultat do kraja poluvremena. Redom su zabijali Chardonnet u 12., Doumbia u 31. i Mounie u 38. minute za 3-1 domaćina.

U nastavku je prvo Brest povećao prednost na 4-1 nakon gola Satriana u 60. minuti, a potom su gosti iskoristili domaću opuštenost. Gruzijac Mikautadze je postigao dva pogotka, u 74. i 80. minuti. Metz je smanjio na 3-4 i zaprijetio, ali Brest je ipak sačuvao prednost od jednog gola osvojivši tri boda.

Monaco je golom Maghnesa Akliouche u 25. minuti pobijedio Rennes sa 1-0 probivši se na treće mjesto.

Oba sastava završila su utakmicu s igračem manje, u 46. minuti kod Rennesa je isključen Martin Terrier, a kod domaćina Thilo Kehrer u 64. minuti.

Montpellier je pobijedio Lorinet sa 2-0, dok su susreti Reims - Nica, te Toulouse - Strasbourg završili bez golova.

Montpellier je do pobjede protiv "davljenika" Lorienta stigao u drugom poluvremenu, a golove su zabili Teji Savanier (55-11m) i Yann Karamoh (90).

Reims i Nica, te Toulouse i Strasbourg su odigrali bez golova.

Vodi PSG sa 63 boda, Brest ima 53, a Monaco 52 boda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije