Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stradao nedužan

Ponizila je dragog pred očima cijelog svijeta, pogledajte kako je to podnio

Danielle Collins
Foto: https://www.instagram.com/officialdaniellecollins1/
1/8
08.10.2020.
u 12:47

Nije taj mladić u tom trenutku baš ništa pogrešno napravio, Collins se jednostavno na njemu iskalila

Danielle Collins, 26-godišnja floridska tenisačica, postala je tema dana kod američkih izvjestitelja s Roland Garrosa, ali nažalost ne zbog svog nastupa protiv aktualne pobjednice Australian Opena Sofije Kenin.

Dapače, Collins je četvrtfinalni meč izgubila s 4:6, 6:4, 0:6, a svima je u oko upao trenutak kada se usred meča izgalamila na svoga dečka i potjerala ga s mjesta na kojem je dotad sjedio.

Nije taj mladić u tom trenutku baš ništa krivo napravio, Collins se jednostavno na njemu iskalila pri rezultatu 4:6, 2:2, a dodatnu nervozu kod nje očito je izazvala nemoć, činjenica da je u tom trenutku napravila tri vezane dvostruke pogreške prilikom servisa.

– Sjedni na drugo mjesto, sjedni na drugo mjesto, ometaš me! – zagrmjela je usred meča Amerikanka, a na što je on brže-bolje ustao i premjestio se na drugi kraj tribine.

Neugodan prizor sve je ostavio zbunjenima, a tenisačica je svoju reakciju kasnije pravdala ovako:

– Premjestila sam ga jer me nešto ispred njega ometalo. Samo sam htjela da mogu vidjeti na nekoj drugoj poziciji – rekla je Collins, dok su kamere redatelja otkrile da njemu neko vrijeme nije bilo do kontakta očima i da je najradije gledao u pod.

Ključne riječi

Komentara 29

JO
jorgen
18:57 08.10.2020.

Da je muškarac to napravio ženi - feministice bi ga do sada već tužile, kastrirale ili ubile.

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
13:28 08.10.2020.

Nije taj pokazao prvih dana koga se treba slušat kod kuće

VI
vidum
14:33 08.10.2020.

I ja bih je poslušao. I premjestio se parsto kilometara dalje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije