Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJETSKI ŠAMPIONI

Jordan, Carlsen, Janica... Bili su najveći ikad i otišli na vrhuncu, svojom voljom, onako kako su najviše voljeli

22.07.2022.
u 22:41

Carlsenovo odustajanje od naslova svjetskog prvaka potaknulo nas je da se prisjetimo drugih svojevoljnih odlazaka velikana s prijestolja. Jedni odlaze jer mi je dosadilo sve ono što ide uz status prvaka, a drugi jer su izgubili strast i volju za teškim radom

Komentara 2

Avatar Asterix
Asterix
23:11 22.07.2022.

Koliko mi je poznato, kod Janice se radilo o zamoru materijala, odnosno tijelo nije moglo izdržati tolike napore pa je posljedično prečesto dolazilo do ozljeda. Šteta, bila bi najveća ikad.

Avatar Tombstone
Tombstone
00:08 23.07.2022.

Mi Hrvati bismo rekli svjetski prvaci. Rijec "sampioni" koriste oni koji nemaju u svom jeziku rijec za takvo nesto. A uostalom ta rijec niti ne znaci prvak, champion iliti po vuku "sampion" je srednjevjekovni borac koji slavi i brani ugled i cast odredjene zenske osobe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?