Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DONIO POBJEDU

Junak Crvene zvezde i dalje tvrdi da su Knin i Dalmacija u Srbiji: Nisam rođen u Hrvatskoj

Europa League - Group L - Crvena Zvezda v KAA Gent
MARKO DJURICA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
06.11.2020.
u 12:34

"Velika greška, nisam rođen u Hrvatskoj. Rođen sam u Krajini, to je bilo srpsko mjesto. Ja sebe opisujem kao nekoga tko je rodom iz Srbije, iz Dalmacije, ali osjećam se kao Kanađanin jer sam tamo proveo puno godina", istaknuo je Borjan

Crvena zvezda jučer je svladala belgijski Gent rezultatom 2:1 i popela se na drugo mjesto ljestvice skupine L Europske lige.

Važne bodove je Beograđanima u posljednjim trenucima utakmice sjajnom obranom sačuvao vratar Milan Borjan koji je u posljednjim godinama jedan od najzaslužnijih za sve uspjehe Crvene zvezde u Europi.

U posljednjoj minuti sam se pred Borjanom našao Jaremčuk. Pucao je glavom, ali Borjan je spektakularno obranio na delirij tamošnjih komentatora.

Borjan je inače rođen u Kninu, ali ima zanimljivu teoriju vezanu za svoj grad rođenja. Ljuti se kad god netko kaže da je rođen u Hrvatskoj.

"Velika greška, nisam rođen u Hrvatskoj. Rođen sam u Krajini, to je bilo srpsko mjesto. Ja sebe opisujem kao nekoga tko je rodom iz Srbije, iz Dalmacije, ali osjećam se kao Kanađanin jer sam tamo proveo puno godina", istaknuo je Borjan.

 

Ključne riječi

Komentara 31

Avatar Cornelius
Cornelius
13:13 06.11.2020.

Ima to stvorenje puuuuno istomišljenika među "novinarima" izvjesnog portala, kaj ne? Zato na tom portalčini i čitamo svaki dan desetke članaka o zapadnim turčinima, o jovicama i milevama.

Avatar Mali Berica
Mali Berica
13:28 06.11.2020.

Srbija nas ne zanima niti će nas ikada više zanimati, svi mi jako dobro znamo tko su i što su Srbi, najmanje što oni moraju napraviti je ispričati se za agresiju i zločine, moraju reći gdje su kosti naših nestalih i moraju platiti ratnu štetu.

PE
peronja
13:37 06.11.2020.

koji vam je kufer u VL da svako malo o ovom tipu pišete? jel hoćete reći da je u pravu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije