Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVIJEZDA IZ EGIPTA

Jurgen Klopp: Za Salaha nema ponuda, a i da ima, odgovor bi bio 'ne'

Premier League - Liverpool v AFC Bournemouth
David Klein/REUTERS
25.08.2023.
u 12:53

Saudijski klub al-Ittihad je navodno pripremio nevjerojatnu ponudu za 31-godišnjeg Salaha, bivšeg napadača AS Rome, nakon što je već doveo Karima Benzemu, N'Goloa Kantéa i Fabinha

Liverpool nije dobio nikakve ponude za Mohameda Salaha, a da jest, "odgovor bi bio 'ne', izjavio je u petak trener Jürgen Klopp upitan o navodnom interesu saudijskog kluba al-Ittihada za egipatskog napadača.

- Teško je komentirati medijske priče, s naše točke gledišta nema se što reći. Mohamed Salah je igrač Liverpoola, on jest, bio je i bit će nam bitan. Da postoji nešto, odgovor bi bio 'ne' - rekao je Klopp na konferenciji za novinare.

Za Nijemca, Salah je "100 posto" predan redsima i nema se što dalje raspravljati kad su u pitanju potencijalne ponude zainteresiranih klubova.

- Moja filozofija je razmišljati o problemu kada ga imam. Trenutačno ga nema - dodao je njemački strateg na klupi Liverpoola.

Egipatski nogometaš je prošlog ljeta produžio ugovor s Liverpoolom do lipnja 2025. Saudijski klub Al-Ittihad je navodno pripremio nevjerojatnu ponudu za 31-godišnjeg Salaha, bivšeg napadača AS Rome, nakon što je već doveo Karima Benzemu, N'Goloa Kantéa i Fabinha.  

Podsjetimo, Salah je u Liverpool stigao iz Rome u ljeto 2017. godine te se prometnuo u jednog od najboljih igrača u povijesti kluba. Za redse je u 307 nastupa postigao 187 pogodaka i dodao 80 asistencija te osvojio naslove u Premier ligi i Ligi prvaka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije