Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNE IGRE

Kaneko oduševio skaute: 'Morate ga pogledati. Nevjerojatan je'

Susret Astane i Dinama u 5. kolu UEFA Konferencijske lige
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
05.12.2023.
u 15:10

"Brojni klubovi još uvijek nisu prepoznali potencijal u 'kreativnim' područjima za skauting. Kada razmišljate na drugačiji način, rezultati dođu. Ja čak pratim i treću japansku ligu", objavio je popularni nogometni skaut Ron Dor

Ovoga je tjedna svojom igrom u dresu Dinamo posebno zasjao Japanac, Takuro Kaneko. Krajem listopada iskazao se protiv Lokomotive kada je upisao jedan pogodak i jednu asistenciju te odigrao ključnu ulogu u pobjedi kluba s Maksimira. Zatim jer prošloga tjedna zabio Astani, a u ponedjeljak je asistirao u oba pogotka protiv Slaven Belupa.

Ovakvom je igrom privukao pažnju i van granica Hrvatske, a popularni nogometni skaut Ron Dor mu je posvetio objavu na društvenoj mreži X, bivšem Twitteru.

GALERIJA Dinamo pobijedio Astanu i otvorio vrata europskog proljeća

Susret Astane i Dinama u 5. kolu UEFA Konferencijske lige
1/6

"Kroz godine, samo četiri Japanca su igrala u najvišem rangu u Hrvatskoj. Bili su solidni, ali nisu pokazali ništa posebno. No ovo ljeto Dinamo je odlučio dovesti petog, 26-godišnje desno krilo Takura Kaneka. Morate ga pogledati. Nevjerojatan je", napisao je Dor.

VEZANI ČLANCI:

"Brojni klubovi još uvijek nisu prepoznali potencijal u 'kreativnim' područjima za skauting. Kada razmišljate na drugačiji način, rezultati dođu. Ja čak pratim i treću japansku ligu", objavio je u komentarima.

VIDEO Modrićev suigrač: 'Najviše mi je on pomogao. Sad je on malo tužan pa mu pružam potrebnu podršku'

Komentara 1

Avatar mrbr
mrbr
12:08 06.12.2023.

Ajd dobro, Kaneko...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije