Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI KUP

Karlovčani nakon Hajduka po novi uspjeh

'sport karlovac, nogom,etna utakmica nk karlovac-nk hajduk stadion btranko cavlovic cavlek,josip skoko(20), ivan strinic 17neven vukman5,, mario baric(7),241009 photo: kristina stedul fabac/VLM'
'kristina stedul fabac'
27.10.2009.
u 12:24

U Varaždinu će sigurno šansu dobiti nekoliko igrača s manjom minutažom, no to nije isprika niti bilo kakav alibi. Idemo na pobjedu, želimo pobijediti i tu nema spora – najavljivao je Igor Pamić još prije susreta s Hajdukom.

No, tada je situacija s igračkim kadrom bila nešto povoljnija - izuzevši Parackog, svi ostali trebali su kandidirati za današnji kup susret s Varteksom.

No, na treninzima i utakmici s Hajdukom ozlijeđeni su Tokić, Redžepi i Vukman, pa je ionako tanak igrački kadar NK Karlovca i dodatno prorijeđen.

Danas će tako startati momčad koja je - završila susret protiv Splićana. Od prve minute prigodu će dobiti Iftić i Štefančić, ne i strijelac pobjedničkog pogotka Redžepi, za kojeg se pretpostavlja da će ipak biti u kadru i u nastavku dobiti prigodu da se, nakon pogodaka Queens Park Rangersu i Hajduku, i treći put proslavi u dresu Karlovca.

Pobjedom u Varaždinu Karlovac bi ostvario najveći kup uspjeh u klupskoj povijesti - četvrtfinale. Tek dva puta u 90 godina postojanja klub je dogurao do osmine finala - 1986. godine pobjedom nad prvoligašem Prištinom 1:0 i prošle godine nakon pobjede na jedanaesterce protiv pulske Istre. Danas je lijepa prigoda za još jedan korak dalje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije