"Zeko, ostani!"

Zack Wright: Bit će ludo igrati protiv Repeše

Zach Wright
Daniel Kasap/PIXSELL
31.05.2012.
u 12:00

– Čini mi se da imamo puno više energije od cedevitaša, a oni kao da imaju problema sa sebičnošću

Cedevita ne može pratiti korak s Cibonom i serija će vrlo vjerojatno završiti u subotu sa 3-0 za vukove i slavljem. Za takvo što najzaslužniji će biti Cibonin strateg Jasmin Repeša, ali i razigravač Zack Wright. Cibonini čelnici oduševljeni su svojom investicijom u Repešu i željeli bi da ostane i dalje u klubu. No, po signalima iz Malage, bit će to gotovo nemoguće. Kao i prije tri godine s Andersonom, Cibona je i ove sezone usred sezone dovela igrača koji će joj preokrenuti sudbinu. Zack Wright je turborazigravač, za kojeg Cedevitina obrana nema lijeka:

– Čini mi se da imamo puno više energije od cedevitaša, a oni kao da imaju problema sa sebičnošću. Jedan od važnih ljudi iz njihova kluba rekao mi je da su bili združeni na početku sezone, a da se sada razilaze.

Hoće li se razići i Cibona i Wright kojemu navijači skandiraju \"Zeko, ostani!\"?

– Nisam ništa potpisao za Panionios, ali imam problema sa svojim grčkim agentom koji radi bez moga znanja. Na dan druge utakmice proveo sam dva sata na telefonu da to raščistimo. Cibona me želi zadržati.

Repeša i Wright mogli bi se sresti početkom kolovoza u Ljubljani.

– Igrat ću za BiH, a Repeša će voditi Hrvatsku i bit će mi neobično, ali ludo i zabavno igrati protiv klupskog trenera.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
12:27 31.05.2012.

Nije potpisao za Panionis? To znači da ostaje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije