Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZIV IZ ALBANIJE

Kritizirani napadač Dinama će igrati protiv Hrvatske? Dobio je poziv iz nove reprezentacije

Solun: PAOK i Dinamo u 1/8 finala UEFA Konferencijske lige
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
15.03.2024.
u 13:19

Albanija je u skupini B momčad s daleko najmanje izgleda za ostvarivanje povoljnog rezultata. Svoj će nastup otvoriti 15. lipnja protiv Italije, a s Hrvatskom će igrati 19. lipnja

Krilni napadač zagrebačkog Dinama, Arber Hoxha (25), pozvan je da nastupi za reprezentaciju Albanije u prijateljskim utakmicama protiv Čilea i Švedske. Utakmice će momčad Albanije igrati od 22. do 25. ožujka. Hoxha je do sada upisao tri nastupa za reprezentaciju Kosova, ali samo prilikom prijateljskih susreta.

Obzirom da za Kosovo nije nastupio u službenim utakmicama, još uvijek može igrati za drugu reprezentaciju. Dakako, nastup za Albaniju bi Hoxhi otvorio vrata Europskog prvenstva koje će se održati u lipnju ove godine.

GALERIJA Dinamo je izbačen iz Europe! Golijada PAOK-a nanijela je težak poraz plavima (5:1)

Solun: PAOK i Dinamo u 1/8 finala UEFA Konferencijske lige
1/106

Podsjetimo, Albanija je smještena u grupu B zajedno sa Španjolskom, Hrvatskom i Italijom. U tom je društvu momčad s daleko najmanje izgleda za ostvarivanje povoljnog rezultata. Svoj će nastup otvoriti 15. lipnja protiv Italije, a s Hrvatskom će igrati 19. lipnja u Hamburgu. 

VEZANI ČLANCI:

Hoxha je trenutno igra za Dinamo u koji je stigao tijekom prošlog zimskog prijelaznog roka iz Slaven Belupa. Maksimirski klub je za njega platio milijun eura uz obavezu isplate 15 posto od idućeg  transfera. Uz to su se odrekli postotka od budućeg transfera Mateja Šakote, svog bivšeg igrača koji trenutno igra za Belupo. Za sada je Hoxha u Dinamu prikupio 12 nastupa te upisao jedan gol i jednu asistenciju.

VIDEO Poljud će eruptirati! Ivan Perišić igra u subotu? Ostavio poruku koja je cijelu Dalmaciju digla na noge

.

Komentara 2

Avatar bender
bender
13:54 15.03.2024.

Ček, kritizirani napadač dinama!? Pa jučer je jedini zabio i ocijenjen ovako: "Najbolji u momčadi: Hoxha 7"

AN
Antonio1952
15:59 15.03.2024.

Zasto samo kritizirat njega kad su ostali bili daleko losiji. Sta je s PETKOVICEM, sPIKICEM, bATURINOM I OSTALIMA, bili su jos gori.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije