Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VETERAN SPORTA

Legenda skijaških skokova najavila nastup! U 42. godini skakat će svoju 25. novogodišnju turneju

'Switzerland\'s World Cup overall leader Simon Ammann reacts after taking the second rank in the third event of the four-hills ski jumping tournament in Innsbruck, January 3, 2010. Austria\'s Gregor S
'KAI PFAFFENBACH'
25.12.2023.
u 22:00

Simon Amman je svjetski prvak postao 2007. u Sapporu, ima 23 pojedinačne pobjede u Svjetskom kupu i 80 puta je bio na postolju. Na novogodišnjoj turneji nije osvojio sveukupnu pobjedu, ali je osvojio 2008. i 2013. Oberstdorf te 2011. Garmisch

Švicarski skakač Simon Ammann u četrdeset i drugoj godini nastupit će na svojoj 25. novogodišnjoj turneji jer se nalazi na popisu reprezentacije koji objavljuje Švicarski skijaški savez.

Četverostruki olimpijski prvak 2002. i 2010. bit će na skakaonicama u Oberstdorfu, Garmisch-Partenkirchenu, Innsbrucku i Bischofshofenu u timu zajedno s Gregorom Deschwandenom, Killianom Peierom i dvadesetogodišnjim Remom Imhofom.

GALERIJA Fantastičan okršaj Borussije i PSG-a na Westfalenu! (1-1) Parižani i Nijemci idu u osminu finala

'Switzerland\'s World Cup overall leader Simon Ammann reacts after taking the second rank in the third event of the four-hills ski jumping tournament in Innsbruck, January 3, 2010. Austria\'s Gregor S
1/26

Mnogi su očekivali da će prošlogodišnja olimpijska sezona biti posljednja za Ammanna, no on je uoči nove sezone opet uvršten u reprezentaciju.

VEZANI ČLANCI:

Svjetski prvak postao je 2007. u Sapporu, ima 23 pojedinačne pobjede u Svjetskom kupu i 80 puta je bio na postolju. Na novogodišnjoj turneji nije osvojio sveukupnu pobjedu, ali je osvojio 2008. i 2013. Oberstdorf te 2011. u Garmisch. Godine 2015. doživio je gadan pad u Bischofshofenu i hitno je prebačen u bolnicu, gdje se oporavio od teškog potresa mozga, ali se brzo vratio u skijaške skokove.

VIDEO Hrgović po povratku: Sad sam 100 posto siguran da ću se u 2024. boriti za naslov

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije