Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTUJU GA U AFRICI

Legendarni Aljoša Asanović nakon pola godine doživio veliki uspjeh na svom poslu

Split: Bivši nogometaš i reprezentativac Aljoša Asanović
Ivo Cagalj/PIXSELL
18.07.2022.
u 10:44

Inače, ovo je drugi najveći uspjeh u povijesti te afričke reprezentacije nakon što su prije točno 10 godina osvojili Afrički kup nacija svladavši u finalu nakon boljeg izvođenja penala Bjelokosnu Obalu

Splitski trener,  bivši hrvatski reprezentativac te bivši član reprezentativnog stručnog stožera Aljoša Asanović nakon pola godine na klupi reprezentacije Zambije ima trofej.

Asanović je osvojio Afrički kup s reprezentacijom Zambije. Zambija je u finalu nakon produžetka pobijedila reprezentaciju Namibije(1:0).

Asanović je klupu Zambije preuzeo početkom ove godine. Prije toga dugi niz godina radio je kao pomoćnik Slavenu Biliću.

Inače, ovo je drugi najveći uspjeh u povijesti te afričke reprezentacije nakon što su prije točno 10 godina osvojili Afrički kup nacija svladavši u finalu nakon boljeg izvođenja penala Bjelokosnu Obalu.

Komentara 2

DU
Deleted user
14:39 18.07.2022.

Lako mu je u Zanbiji. Ča se nije privatija drugoligaša NK Dugopolja i uveja ih u 1 HNL ? E tod bi bija faca.

Avatar Markus_Krez
Markus_Krez
10:59 18.07.2022.

Lako je Aljoši "skuhala sam ti paštašutu" kad ih je naučio "vatreni lakat" i fakat jest ;P

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije