Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNAD JEDNOG OD NAJVEĆIH

Letovi s natjecanja u zakucavanjima su spektakularni. Ono što je pobjednik učinio u finalu je neopisivo

Trevor Ruszkowski-USA TODAY Sports
18.02.2024.
u 08:24

Branitelj naslov Mac McClung i ove je godine uzeo titulu najatraktivnijeg kucača u NBA ligi, u kojoj uopće i ne igra

Pobjednik NBA All-star natjecanja u zakucavanjima je Mac McClung. Ovaj 25-godišnjak briljirao je drugog dana All-star vikenda koji se održava u Indianapolisu. Drugu godinu zaredom titulu najatraktivnijeg "kucača" NBA lige uzeo je igrač koji u NBA-ju uopće i ne igra.

McClung je igrač koji je u karijeri upisao samo četiri nastupa u najjačoj ligi svijeta, a sada igra se Osceola Magic u Razvojnoj ligi. Isti čovjek osvojio je ovu titulu i lani.

U velikom finalu dobio je svih pet ocjena 10, a to mu je donijelo spektakularno zakucavanje u kojem je preskočio velikog Shaquillea O'Neala.

U finalu s McClungom bio je i Jaylen Brown. Sjajni košarkaš Bostona nije pružio tako atraktivna zakucavanja kao pobjednik ovog natjecanja. McClung je inače, osmi igrač koji je natjecanje u zakucavanjima dobio barem dva puta. 

Jedini koji je to uzeo triputa bio je Nate Robinson, ostaje za vidjeti hoće li ga McClung sljedeće godine pokušati dostići. Sada ga čeka nova "borba" za trajni NBA-ugovor, kojeg još nije uspio dobiti.

Ključne riječi

Komentara 1

MI
mikimouse12
10:03 19.02.2024.

nikakva inovacija. Ovo je jos bilo prije 15 godina dok je onaj mali skocio preko Shaqa kad je Dwight Howard pobjedio. A tek East protiv West gdje je probijena granica od 200 koseva. I onda se cude kako sve manjee i manje ljudi prate NBA all star vikend. To je zadnji put bilo natjecanje u East protiv West dok su Kobe i Shaq u Lakersima igrali, a MJ zavrsavao karijeru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije