Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema sreće

Loše vijesti: Najbolji igrač svijet propušta Australian Open. Objavio je razlog odustajanja

Mubadala World Tennis Championship
SATISH KUMAR/REUTERS
06.01.2023.
u 23:20

19-godišnji Španjolac Carlos Alcaraz morao je otkazati nastup na prvom grand slamu sezone

Prvi tenisač svijeta Carlos Alcaraz neće nastupiti na Australian Openu. Alcaraz je na društvenim mrežama potvrdio kako neće biti na prvom Grand Slamu ove sezone zbog ozljede koju je zadobio zbog nezgodnog pokreta na treningu. Španjolac je ozlijedio desnu nogu, a dodao je kako se to dogodilo baš kada se osjećao najspremnijim za nadolazeće mečeve.

Španjolsko čudo od djeteta je prošle sezone ostvario svoj najveći uspjeh na ovom turniru, a izgubio je u ludom meču od pet setova u 3. kolu protiv polufinalista Mattea Berrettinija

Uz to, igrao je i četvrtfinale Roland Garrosa, dospio do četvrtog kola Wimbledona, a osvojio je US Open. Zahvaljujući sjajnim rezultatima zasjeo je na tron teniske liste i to sa samo 19 godina, četiri mjeseca i šest dana.

 

Komentara 3

DU
Deleted user
23:40 06.01.2023.

Mnogo me je potresla ova "loša vijest".

DU
Deleted user
02:36 09.01.2023.

Ovaj"najbolji teniser svjeta+sledece godine, ce da skuplja teniske loptice,Djokovicu i Nadalu.......

Avatar southman
southman
07:14 07.01.2023.

19 g. a vec ozljede jedna za drugom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije