Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TVRDI FABRIZIO ROMANO

Luka Vušković potpisao za Tottenham, Hajduk ostvario rekordni transfer

Split: Susret Hajduka i Lokomotive u okviru 24. kola HNL-a
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/6
25.09.2023.
u 11:59

Romano navodi da je ugovor potpisan te da će se Vušković novom klubu pridružiti 2025. godine kada napuni 18 godina.

Hajdukov wonderkind Luka Vušković, 16-godišnjak, prema informacijama talijanskog novinara Fabrizija Romana potpisao je za Tottenham. Iako se ranije spekuliralo da će otići u PSG ili Manchester City, Vušković bi za 11 milijuna eura trebao otići u sjeverni London. To će ujedno biti i Hajdukov rekord.

Romano navodi da je ugovor potpisan te da će se Vušković novom klubu pridružiti 2025. godine kada napuni 18 godina.

Već početkom godine počeli su stizale su prvi neslužbene ponude za Vuškovića, prvi se javio francuskih prvak PSG, a potom europski prvak Manchester City koji je poslao službenu ponudu na Poljud. Romano je tada tvrdio da je još jedan engleski klub bio zainteresiran, ali nije htio otkriti ime. 

Romano isto tako tvrdi da je Vušković želio samo potpisati za Tottenham jer su mu prezentirali projekt po mjeri, poručio je Hajduku da zaustave pregovore sa svim ostalim klubovima, jer želi samo u sjeverni London. Posao je sada gotov.

 
Ključne riječi

Komentara 2

BS
Blue_shirt
16:16 25.09.2023.

A zna li se što u slučaju da se uključi WADA? Da li se raskida ugovor na stetu igrača?

ST
Startrack
12:08 25.09.2023.

Pogledao sam mu podatke. Covjek sa 16 Godina visok 193 cm..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije