Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MVP UTAKMICE

Martinović nakon Eura: Ljudi moraju znati da svi koji dođu ovdje ostave srce na terenu

Budimpešta: Hrvatska nakon napete završnice s Nizozemskom odigrala 28:28
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/7
Autori: Eva Grgić, Hina
26.01.2022.
u 19:45

Ima nas dosta mladih, to je dobar miks gdje smo puno toga naučili

U svom posljednjem nastupu na Europskom prvenstvu, hrvatska rukometna reprezentacija je u Budimpešti protiv Nizozemske odigrala 28-28 osvojivši četvrto mjesto u skupini.

Ivan Martinović sa svojih velikih 12 golova je igrač utakmice i zasigurno budućnost hrvatskog rukometa. 

- Želim čestitati ekipi na trudu. Bila je jako teška utakmica. Nismo se stigli previše odmoriti. Znali smo da su brzi i da imaju dobar prolaz i agresivnu obranu. Dosta smo gubili u prvom poluvremenu, ali nismo se predali. Svaka čast i njima sto su na kraju zabili gol - kazao je Ivan Martinović

- Pohvalio bih sve u našoj ekipi, tko god da je došao, dao je sve od sebe, borili smo se, nismo imali puno vremena da napravimo tu kemiju u napadu i obrani, ali tu tko god dođe ostavi srce na terenu. Ima nas dosta mladih, to je dobar miks gdje smo puno toga naučili.

Bio je to sedmi susret odabranika Hrvoja Horvata na prvenstvu i prvi remi.

U prvom dijelu natjecanja Hrvatska je ostvarila dvije pobjede (Srbija, Ukrajina) i jedan poraz (Francuska), a u drugom krugu pobjedu (Island), dva poraza (Crna Gora, Danska), te večerašnji remi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije