Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPAŠAVANJE SITUACIJE

Mišković otkrio tko će u četvrtak voditi Rijeku: 'Nije gledao na novce i na tome mu čestitam'

Buje: Odgođena utakmica šesnaestina finala Kupa izumeđu NK Buje i HNK Rijeka
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/4
22.08.2023.
u 12:38

"Radomir Đalović i Darko Raić-Sudar vodit će Rijeku u četvrtak protiv francuskog Lillea u play-offu Konferencijske lige", otkrio je predsjednik kluba Damir Mišković koji je ostao zatečen jučerašnjim iznenadnim odlaskom Sergeja Jakirovića

Hrvatski nogomet je jučer prošao kroz još jednu šokantnu epizodu u novoj sezoni. Nakon poraza od AEK-a u trećem pretkolu Lige prvaka, Dinamo je raskinuo ugovor s Igorom Bišćanom. Nepunih sat vremena nakon toga klupu je preuzeo Sergej Jakirović. Jakirović je trebao već u četvrtak voditi Rijeku u prvoj utakmici play-offa Konferencijske lige protiv Lillea.

Čelnici kluba bili su vrlo uzrujani, a burna je bila i reakcija navijača. Predsjednik kluba, Damir Mišković, otkrio je tko će voditi momčad u predstojećoj europskoj utakmici. "Radomir Đalović i Darko Raić-Sudar vodit će Rijeku u četvrtak protiv francuskog Lillea u play-offu Konferencijske lige", rekao je za Radio Rijeku.

VEZANI ČLANCI:

“Đalović je smatrao da mu je Rijeka previše dala, nije gledao na novce i na tome mu čestitam", kazao je Mišković o crnogorskom bivšem nogometašu i trenutačnom pomoćnom treneru Rijeke koji nije s Jakirovićem otišao put Maksimira. Kazao je i kako igrače Jakirovićev odlazak neće osobito psihički poremetiti.

VIDEO Jakirović: 'Sve se odigralo munjevito. U 14 sati sam se kupao, u 15 bio na Maksimiru'

Komentara 8

ZA
zagi101
13:05 22.08.2023.

čuj nije gledao na novce? a Miško kao ne gleda na novce

Avatar rubinet
rubinet
13:52 22.08.2023.

HNK Rijeka ide dalje. Nakon Sergeja Radomir.

FR
franjo
13:31 22.08.2023.

Nikad čuo za Hrvata po imenu Sergej…

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije