Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČITATELJI ZGROŽENI

Morbidan prizor! Amerikanci Modrića stavili u invalidska kolica

FILE PHOTO: UEFA Nations League - Semi Final - Netherlands v Croatia
Foto: Wolfgang Rattay/REUTERS
1/3
03.12.2023.
u 11:42

"Kolica? Sramota! Sramite se", stoji u komentaru jednog od čitatelja zgroženih grafikama koje je nakon ždrijeba za Euro 2024. izradio američki portal Bleacher Report

Hrvatska nogometna reprezentacija saznala je protivnike s kojima će se suočiti u grupnoj fazi Europskog prvenstva 2024. u Njemačkoj. U izazovnoj skupini B vatrenima će protivnici biti Španjolci, Talijani i Albanci.

Za Hrvatsku je ovo natjecanje posebno i po tome što će vatrene na svome desetom velikom natjecanju kao kapetan predvodi Luka Modrić, jedan od najvećih i najstarijih igrača Europskog prvenstva.

GALERIJA Hrvatska izvukla jednu od najtežih skupina. Vatreni će Euro otvoriti protiv Španjolske, Italije i Albanije

FILE PHOTO: UEFA Nations League - Semi Final - Netherlands v Croatia
1/8

Američki portal Bleacher Report objavio je grafike kojima preko najvećih zvijezda prikazuje skupine za Euro. Grupu u kojoj je Hrvatska predstavili su doista bizarnom grafikom na kojoj je Modrić u invalidskim kolicima.

VEZANI ČLANCI:

Ostali igrači prikazani su više ili manje u normalnom izdanju, a ovakvim prikazom hrvatskog kapetana i legende nogometnoga svijeta nizu bili zadovoljni niti čitatelji portala. "Je li ovo Modrić u kolicima", stoji u jednom od komentara. "Ovo je nepoštovanje", kaže drugi, a treći dodaje: "Kolica? Sramota! Sramite se!"

Mislite li da Hrvatska može proći skupinu na Euru?

Komentara 17

Avatar trabanti
trabanti
12:04 03.12.2023.

Vidjeli smo mi i većih morbidnosti oko Luke Modrića!

DU
Deleted user
12:13 03.12.2023.

Stavite si Joe Bidena u kolica, taj ionako ne zna čiji je predsjednik.

AL
alkemičar
12:13 03.12.2023.

Ono kad amerikanci hoce igrat ili pricat o nogometu, zemlja koja ni ne zna sto je nogomet! Jos vrijedaju covjeka koji je zivuca legenda i kojemu se cijeli nogometni svijet divi i o njemu pricaju biranim rijecima. On je postigaoo ono sto oni nece jos milijun godina da se bave nogometom. Najbolji su im odgovorili sami komentatori na tim stranicama koliko je njihova ilustracija "smijesna" i "zabavna". Nek to Luki i cijeloj repki bude samo jos dodatni motiv da im pobjedama i dobrom igrom zacepe gubice. Trebali bi se ispricati Luki za tu sramotu, al to su amerikanci sto oni znaju o kulturi kad nemaju ni pameti ni mozga?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije