Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prošla i Azarenka

Nadal, Đoković i Haas ušli u četvrtfinale Roland Garros

nadal
Big Pictures/Pixsell
03.06.2013.
u 18:48

Borna Ćorić prošao je i 2. kolo svladavši Nijemca Merterera sa 6:3, 6:3. Ana Konjuh je u prvom kolu turnira juniorki pobijedila Britanku Katiu Boutler sa 6:2, 6:4

Njemački veteran, 35-godišnji Tommy Haas, ekspresno se plasirao u četvrtfinale Roland Garrosa svladavši Rusa Mihaila Južnjeg za samo 84 minute sa 6:1, 6:1, 6:3. Haas je tek u dvanaestom pokušaju ušao među najboljih osam na ovom turniru i sada je kompletirao četvrtfinala na sva četiri Grand Slama.

Tommy je usto i prvi Nijemac u četvrtfinalu RG-a nakon Bernda Karbachera i Michaela Sticha prije 17 godina i najstariji četvrtfinalist na Grand Slamu nakon 35-godišnjeg Agassija 2005. godine na US Openu. Haasa u četvrtfinalu čeka prvi nositelj Novak Đoković (pobjednik nad Nijemcem Kohlschreiberom), kojega je nedavno pobijedio u Miamiju. Prošao je treći nositelj i branitelj naslova Rafael Nadal koji je pobijedio Japanca Nishikorija sa 6:4, 6:1, 6:3. Kod tenisačica Azarenka probila se u četvrtfinale pobjedom nad Schiavone sa 6:3, 6:0.

Uspjesi naših juniora: Borna Ćorić prošao je i 2. kolo svladavši Nijemca Merterera sa 6:3, 6:3. Ana Konjuh je u prvom kolu turnira juniorki pobijedila Britanku Katiu Boutler sa 6:2, 6:4.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije