Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUDNA SITUACIJA

Nagli preokret: UEFA mijenja već potvrđeni raspored zbog žalbe hrvatskih protivnika?

Hrvatski reprezentativci zahvalili su se navijačima na tribini
Luka Stanzl/PIXSELL
10.10.2022.
u 08:46

Prema pisanjima raznih portala, s prva dva protivnika bi u listopadu zamijenili domaćinstva, ali to nije službeno obznanjeno.

Jučer je objavljen i potvrđen raspored kvalifikacija za Euro 2024. godine u Njemačkoj koji se činio idealan za naše nogometaše.

Vatreni su trebali otvoriti natjecanje s potencijalnom najtežim protivnicima, a zaključiti s papirnato najlakšim, što je bio savršen scenarij za izbornika Dalića i igrače.

Ipak, doći će do stanovitih promjena jer je UEFA obavijestila našu skupinu D kako mora mijenjati nešto u rasporedu, velški savez se žalio i dobit će 'slučaj'. 

Trenutno nije poznato što se točno dogodilo, prenosimo objavu UEFA-e. 

- Žao nam je što vas moramo obavijestiti kako smo pronašli problem u rasporedu i molimo vas da ga zanemarite. Nova verzija bit će objavljena u najkraćem mogućem roku. Ispričavamo se zbog potencijalnih uzrokovanih neugodnosti - poručuju iz Nyona. 

 

 

Komentara 3

ER
EroK
19:53 11.10.2022.

Vi ćete biti, jer vi i jeste Budala!

DU
Deleted user
17:14 10.10.2022.

Bit ćemo treći iza Walesa i Turske i idemo u dodatne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije