Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što je sve u ponudi

Najlakše je dogovoriti jedanaesterac i uvjerljiv poraz

euro
arhiva vl
27.11.2009.
u 10:25

Najvećim prevarantima tradicionalno klađenje na pobjedu ili remi najmanje je zanimljivo jer je to najteže dogovoriti.

Najbolju dijagnozu u cijeloj kladioničarskoj aferi koja trese Europu dao je legendarni Franz Beckenbauer:

– Mislio sam da je moguće klađenje samo na rezultat. Kad sam čuo što je sve u ponudi, ostao sam šokiran.

Dakle, na što se sve možete kladiti diljem svijeta i na čemu je moguće, uz laki dogovor sa sudionicima utakmica, prevariti kladionice? Najviši koeficijenti su za promjene rezultata poluvrijeme - kraj utakmice. Primjerice, vodstvo domaćina na poluvremenu i pobjeda gostiju na kraju donosi jako veliku dobit.

Moguće je kladiti se na broj zaleđa, žutih i crvenih kartona, pa čak i na to tko će ih prvi dobiti. U ponudi je i tko će izvesti početni udarac, biti strijelac, tko će prvi obaviti zamjenu i koga će trener prvog ubaciti u igru te koja će momčad imati jedanaesterac na utakmici, što je vrlo lako dogovoriti. Mnogo golova također donosi ozbiljan novac, a to je lako dogovoriti s momčadi koja je slabija i svejedno joj je hoće li izgubiti sa 0:3 ili 0:8.

Za prevarante je posebno izazovno klađenje uživo, u tenisu su u tome neki zgrnuli milijune. Moguće je uplatiti koja će momčad zabiti sljedeći gol. Zapravo je tradicionalno klađenje na pobjedu ili remi najmanje zanimljivo jakim igračima, jer je to najteže dogovoriti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije