Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ JEDNE ERE
Povratak na članak

Nakon iznenadne smjene: 'Lukša je pogriješio s Karoglanom, ali sezona nije katastrofalna'

Nadzorni odbor Hajduka smijenio je predsjednika Uprave Lukšu Jakobušića u čijemu mandatu je klub napravio golem organizacijski iskorak. Otkaz i treneru Mislavu Karoglanu

Komentari 23

KU
Kujttim
07:22 09.04.2024.

Jakobušić se izgubio i kod brendiranja Livaje, a brendiranje Livaje je kukavičje jaje koja je Lukši podmetnulo PR-ovka Marinka Akrap iz Podravke. Jedno je brendirati Linoladu, a drugo igrača koji kompulzivno jede Linoladu, kao što to čini Marko Livaja. Naa kraju je Livaja od najboljeg igrača, u procesu koji je trajao 2 godine, od reprezentativca i najboljeg strijelca te asistenta, postao igrač koji je svadljiv, učestalo ozlijeđen, s 5 do 6 kg viška, igrač koji dolaskom stranih sudaca ne može osvojiti duel, a kamoli izboriti penal. Da svar bide još tužnija, Marko Livaja ne može zabiti ni odlučujući penal protiv Varaždina, već igrača protivničke momčadi "disciplinira" povlačenjem za kosu u trenutku kada taj slavi gol. nakon toga, mu Mudražija još jednom zabije. Onda se Marko Livaja ozlijedi i nema ga. Sve to su greške Jakobušića jer je on "popušio" marktinšku priču Marinke Akrap o brendiranju Marka Livaje. Brendirali su trbušinu i nesportski život, a ne golove i asistencije.

VL
KU
Kujttim
07:13 09.04.2024.

Lukša je pogriješio sa smjenom Tramezzanija (3 puta je sezoni pobijedio rijeku na Rujevici, dva puta u prvenstvu i jedan puta u Kupu), poslije je pogriješio s Gustafssonom i još više s Dambrauskasom. Već tu je potrošio tri dobra trenera, a bi promovirao Karoglana. Dakle, Karoglan je mijenjao i Leku i Dambrauskasa. ali greške su počele već kada nisu našli modalitet da Tramezzani ostane.

VL
Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
07:59 09.04.2024.

Relano je FK hajduk između Slavena i Varaždina ali im je torcidaš AP preko partiskog druga konobara sredio suđenje kakvo požele.

VL
KU
Kujttim
07:28 09.04.2024.

Na kraju, Jakobušić je sudjelovao u dolasku niza starih ili ozljedama sklonih igrača, prva momčad se raspala poput napuhanog balona, umjesto kompetitivne momčadi, dobili su medicinsko-rehabilitacijski centar (oni vole naglasiti da su to ortopedske, mehaničke ozljede), ali neće reći da su kupovali igrače koji su rizičnu upravo po pitanju sportskih ozljeda. Od Uremovića, Žapera, pa nadalje do Brekala, Kalika i Eleza. Ove islužene, Nikolu i Lovru Kalinića, Odjidju, Trajkovskog, Ristevskog...to je nepotrebno govoriti. Na kraju se vraćam na početak. Tramezzani je trebao ostati 3 godine u Hajduku, a ne kemijati s ovim bedastoćama.

VL
Avatar GF1
GF1
09:57 09.04.2024.

Svi van, i predsjednik i trener i pogotovo sportski direktor. Šta znači sezona nije loša, pa koliko se novaca ispucalo na transfere da budeš treći u ligi? To su mogli i bez stranaca i veterana. Da su juniori igrali bilii bi medju prvih pet. Zato novinari i pametnjakovići, nemojte pričati ono što ne razumijete ili ne znate. Redakcija ako vam treba koluma, tu sam. Bilo bi zanimljivo

VL
Avatar Idler
Idler
08:34 09.04.2024.

Dajte-najte, ni sezona tak grda, pa još jesenas su bili prvaci 😂

VL
Avatar ♌
09:54 09.04.2024.

Lukša nije trebao da ide on je doveo dosta dobri igraća, M. K kao trener je trebo da da ostavku da plati (tuđe račune). E sad ko je to njemu smjestio je druga priča.

VL
LE
Levanto
08:51 09.04.2024.

Jednog igrača isticati je najveća utopija. Pa Livaja nije Messi, nego prosječan igrač. Sve zasluge su išle Livaji, a kad se počelo gubit, onda su svi loši.

VL
BS
Berekin ST
22:48 10.04.2024.

Ali to je istina... recimo da je hajduk bija prvak i upa j ligu prvaka... plus od 40 milijuna eura protiv dinama u raspadu... kompetitivna je ssmo rijeka, hajduk a narocito dinamo zive samo od rezultats

VL
B2
bordon 2
10:18 09.04.2024.

Financije su problem. Zato je otišao.

VL
ST
sttipe
09:10 10.04.2024.

Došla iz Podravke?? Podravka je danas simbol uhljebljivanja najgorih političkih maf.jaša!!! S ogromnim plaćama koje "daju" sami sebi, od tuđeg novca!!! Ko je i zašto opet pustio političare u klub?? Bolje "ulica", bez titula, nego političari!!! 3-4 godine unazad ne pamte!!

VL
Avatar NE oprostiti NE zaboraviti
NE oprostiti NE zaboraviti
16:37 09.04.2024.

ma ne sezona kao iz bajke , 3 mjesto još nije sigurno ali neznan ako pogubimo sve do kraja sezone jel nas može Rudeš pristići

VL
Avatar ćaćasenevraća
ćaćasenevraća
08:35 09.04.2024.

Jakobušić je dobar organizator i tu sve prestaje. Sve ostalo je očaj !

VL
DU
dugiarap
11:15 09.04.2024.

A ovaj sugovornik nada se da Dinamo neće u LP pa da se natječu narednih 5 godina, 🫏🫏🫏🫏 ostaje 🫏, više se nada Dinamovom neuspjehu neho vlastitom uspjehu, nije bolest samo ono što boli

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.