Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema premija

Naslov prvaka u Dinamu više se i ne honorira

'13.07.2011., stadion Maksimir, Zagreb - Prva utakmica 2. pretkola Lige prvaka, GNK Dinamo - Neftchi Baku. Slavlje.  Photo: Antonio Bronic/PIXSELL'
'Antonio Bronic/PIXSELL'
12.04.2012.
u 08:57

Plavima je zajamčena samo plaća od 6000 eura i premija od 2500 € za četiri pobjede u nizu

Slave sedmi uzastopni naslov prvaka, a za nagradu od gazde – topli stisak ruke, zagrljaj, dvije puse u obraz! To je slika maksimirske idile već godinama, otkad je na snazi pravilnik po kojemu se Dinamovi igrači za trofeje nagrađuju samo ako osiguraju najmanje igranje u Europi do Božića.

I Mamić je shvatio da bi mu premije od 15.000 eura po igraču za svaku dvostruku krunu brzo slistile sve zalihe u blagajni pa je isplatu nagrade za kup i prvenstvo uvjetovao ulaskom u Ligu prvaka ili Europsku ligu.

Posljednji trener kojemu je to uspjelo s Dinamom bio je Kruno Jurčić prije tri godine, osiguravši plasman u Europsku ligu, dok 2011. godine Vahid Halilhodžić, iako je bio prvak i doveo plave do polufinala Hrvatskoga kupa, nije dobio šansu u Europi. Mamić ga je ipak ispratio gospodski pa je Vahi isplatio premiju od 15.000 eura za domaće trofeje.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od četvrtka.

 

Ključne riječi

Komentara 13

VK
vječni krojf
09:26 12.04.2012.

Sada opet Dasovicu to ne odgovara,opet traca,a kad Mamic nagradi igrace onda je opet to novac poreznih obaveznika,opet ukradeni novac.Sta se njega tice kako se u Dinamo nagradjuje nek pise o onima koji mjesecima svojim igracima ne daju ni place a kamoli nekakve premije.Ej novinaru treba tebe istjerati iz Zagreba,jer toga nema nigdje da lokalni novinari toliko blate gradski klub i to najuspjesniji u drzavi.Nemramo se ni cuditi da ljudi ne dolaze na utakmice kad novinari rade takve reklame.

BA
balic
10:04 12.04.2012.

Kako T.D.zna da se ne honorira ili da se vise ne honorira,jel mu to Mamic reko.... samo zato sto igraci na izlaze sa svime i svacim u javnost,pise se da bi se citalo.... Ajde clanak nisam ni procitao ,dovoljan mi mi je naslov.... uhuhuh ,bas svasta...

SE
serđo
09:14 12.04.2012.

Naravno da se honorira. Da bi igrao U ligi prvaka i dobio najveće novce, moraš biti prvak države, tako piše i u pravilniku, sve je to dio procesa. Tako da se u konačnici sve honorira, no to je za novinara \"viša matematika\".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije