Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STAO NA POZICIJI
Povratak na članak

Navijači napali Nikoličiusa: 'Da imaš imalo stida, pokupio bi se sam! Što čekaš?!'

Nakon odlaska Mislava Karoglana i Lukše Jakobušića, sportski direktor Mindaugas Nikoličius ostao je jedini od donedavnog vodećeg trojca Hajduka. U njegovoj ga osami ipak nije dočekao mir, već oštre kritike razočaranih navijača

Komentari 5

MI
Micimali
20:28 08.04.2024.

Glavni krivac uz Karoglana

VL
Avatar ljutapica
ljutapica
20:20 08.04.2024.

Ako on ode tko će hodat po bolnicama i staračkim domovima i slagat Hajdukovu "momčad"?

VL
XY
XYZ52
01:29 09.04.2024.

Glavni krivac je Jakobušić koji je doveo najprije Leku, a onda Karoglana za trenera. Prije toga otpustio je trenera, Dambrauskasa, pod kojim je Hajduk igrao najbolje zadnjih desetak godina. Svi mi znamo da se od loṣ̌ih igraĉa ne može napravitii dobar tim. Međutim, I od dobrih individualnih igrača tim ne mora biti dobar ako trener nema znanja I iskustva, te kako objediniti različie karaktere. Karoglan nema ni jedno, ni drugo. Hajduk cijelo ovo vrijeme nije imao ni sistem a ni igru da bi se boravio za prvo mjesto. Sportski direktor je doveo npr Ṣ̌arliju besplatno koji zajedno s Uremovicem, kada su oboje zdravi, predstavlja daleko nabolji par centralnih braniču ligi. Vratara Lučića, kiji je danas najbolji igrač Hahduka i jedan od najboljih vratara u HNL-u, doveo je za kikiriki, itd. Hajduk ima vrlo limitirane financijske mogućnosti za dovođenje kvalitetnijih igrača koji su voljni doći u Hajduk. Ja sam duboko uvjeren da s pravim trenerom od ovih istih igrača se mogao sloẓ̌iti tim koji bi bio najmanje 20-30% bolji od onoga ṣ̌to vidjeli pod Karoglanom.

VL
JU
juma
00:02 09.04.2024.

Što bi čekao? Otpremninu, što bi drugo. Ugovor je ugovor.

VL
ZG
zg1985
21:05 08.04.2024.

cim su stigli strani suci,hajduk se urusio ko kula od karata

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.