Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOVO NA TRIBINAMA

Nijemci željno iščekuju Ivanu Knoll! Navijačica se oglasila: 'Dolazim na sve utakmice! Vidimo se'

Katar: Ivana Knoll na tribinama uo?i susreta Hrvatske i Belgije
Foto: Bruno Fahy
1/27
16.05.2024.
u 20:19

Ivana Knoll je osobitu pažnju privukla tijekom Svjetskog prvenstva u Katru 2022. godine. Tada su je brojni mediji prozvali najljepšom navijačicom, a sada najavljuju njen dolazak u Njemačku

Njemački Bild je u jednom od svojih tekstova napisao kako im je hrvatska navijačica Ivana Knoll javila kako "još uvijek čeka karte za utakmice" na Europskom nogometnom prvenstvu koje se od 14. lipnja ove godine igra u nekoliko gradova diljem Njemačke. Hrvatica se nakon objave teksta oglasila na društvenim mrežama.

"Idem na Euro i kupila sam sve karte. Ne poklanja mi niti HNS niti itko drugi, kao što nikad niti prije nije. Vidimo se na svim utakmicama", napisala je Knoll, a njemački je portal u međuvremenu uklonio spomenuti članak sa svojih stranica.

GALERIJA Knoll se uskoro vraća na tribine! Pogledajte neka od najboljih izdanja zanosne navijačice vatrenih

Katar: Ivana Knoll na tribinama uo?i susreta Hrvatske i Belgije
1/27

Bild je i ranije pisao o Ivani Knoll uz tvrdnju kako se za ulaznice prijavila Uefi i da im je rekla kako će otkazati planirano putovanje u Njemačku ukoliko ih ne dobije. Ivana Knoll se u javnosti pojavila tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine, a osobitu je pažnju privukla tijekom Svjetskog prvenstva u Katru 2022. godine. Tada su je brojni mediji prozvali najljepšom navijačicom.

Knoll već neko vrijeme najavljuje svoj dolazak na Europsko prvenstvo koje će Hrvatska otvoriti u žestokoj skupini sa Španjolskom, Italijom i Albanijom. Prva je na rasporedu utakmica protiv Španjolaca 15. lipnja. Četiri dana poslije slijedi ogled s Albanijom, a vatreni će grupnu fazu natjecanja okončati susretom s Italijom 24. lipnja.

VIDEO Španjolci: Modrić je odlučio! Za njega ne postoji dvojba, sada sve ovisi samo o jednom čovjeku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije