liječnici ga reanimirali

A. Pamić: Oživljavali su me, a već bih igrao!

Alen Pamić
Danilo Pavletić/Pixsell
20.11.2010.
u 16:15

Igrač Standarda srušio se na travnjaku pa su ga liječnici reanimirali. Javio se iz bolnice u Liegeu...

Bivši Rijekin nogometaš Alen Pamić (21), član belgijskoga Standarda, pretrpio je srčani udar uoči utakmice mlade momčadi svoga kluba protiv Germinala, te su ga na travnjaku klupski liječnici odmah reanimirali, a potom je prebačen u Sveučilišnu bolnicu u Liegeu!

Dobili smo ga jučer poslijepodne na telefon u bolnici u Liegeu. Nije djelovao zabrinuto.

– Cijeli taj dan osjećao sam se dobro, nisam imao nikakvih tegoba. Uoči utakmice smo se zagrijavali, šutirali na gol, te sam u jednom trenutku osjetio slabost, zamutilo mi se pred očima. Čučnuo sam misleći kako će to proći i tada sam se onesvijestio. Probudio sam se za nekoliko minuta okružen suigračima – prepričao je Alen, koji će u ponedjeljak izići iz bolnice.

Želim na trening

Kaže kako nikada prije nije imao sličnih tegoba, te da se osjeća jako dobro.

– Ma jedva čekam da iziđem iz bolnice i opet dođem na trening!

Uz Alena je stalno njegova djevojka Antea iz Žminja, koja preksinoć nije bila na stadionu i nije vidjela Pamićevu dramu. Inače, Alenova je obitelj šokantne vijesti iz Belgije saznala u petak kasno navečer.

– Alen me sam nazvao oko 23 sata i kazao da je u bolnici – prepričava otac Igor, trener Karlovca, bivši reprezentativac. – Bio sam iznenađen, rekao sam mu: Alene, ne zaje..., o čemu se radi! Nisam mogao vjerovati da se mome sinu takvo što dogodilo.

Igor Pamić djelovao je smireno jer mu je sin javio ohrabrujuće vijesti.

– Tako se dobro osjeća da bi već danas mogao izići iz bolnice. I, vjerujte, uopće se ne brinem jer znam da je moj sin potpuno zdrav!

Srce je zdravo

U pitanju je bio zastoj srca?

– Pretrage će pokazati o čemu se radi, ali ja znam da je njegovo srce zdravo. Pa on je i prije prelaska u Standard prošao detaljne liječničke preglede i nisu mu pronašli nikakvu boljku – zaključio je Igor Pamić, koji neće putovati u Belgiju.

– Oči i usta bili su mu otvoreni, ali Alen nije mogao disati. Bio je praktički mrtav. Međutim, uspjeli smo ga oživjeti – rekao je za belgijske medije otac Pamićeva suigrača Arnorea Agnelija.

Ključne riječi

Komentara 7

OB
-obrisani-
23:01 09.07.2011.

jer znam da je moj sin potpuno zdrav! >>>>>> Ako nema neku urodjenu manu ,bilo bi mu pametno da pocne uzimati coloidne trace mineral-e i elektrolite

TA
tapiros
17:14 20.11.2010.

Uz dužno poštovanje prema tati Pamiću ovo što je rekao može ubiti njegovog sina. Nitko ne dobija srčani udar bez veze - pogotovo ne zdrav čovjek.

OB
-obrisani-
11:22 21.11.2010.

mladi sportaši su skloni uzimati kojekakve medikamente ne misleći pritom na prateće negativne pojave,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije