Plavi pobijedili

Dinamo jedva preokrenuo vodstvo Japanaca

'sport...gabela...24.01.2010...20. memorijalni nogometni turnir memorijal andrije ankovica...drugi dan turnira...mandzukic dobio nezgodan udarac u koljeno     Photo: Zoran Grizelj/Vecernji list'
'Zoran Grizelj/Vecernji list'
01.02.2010.
u 17:08

Već na treningu osjetio sam da su igrači "mrtvi", valjda zbog promjene klime, rekao je Jurčić nakon pobjede 2:1.

Dinamo je pobjedom počeo pripreme u Turskoj. Plavi su pobijedili Hiroshimu, za koju zbog ozljede nije igrao Mihael Mikić, no do 2:1 pobjede došli su teško, Japanci su vodili i brzom pas-igrom držali plave u šahu.

– Želio sam vidjeti kako reagiramo kad suparnik vodi igru i nije bilo baš dobro, igrači su već na treningu bili "mrtvi" i teški – kazao je Jurčić.

Plavi su izjednačili pogotkom Mandžukića, na kojem je kasnije napravljen prekršaj za jedanaesterac. Morales je bio precizan za 2:1. Pritom se Mandžo i ozlijedio, ali izgleda da nije ništa ozbiljno.

U prvom dijelu plavi su igrali u ovom sastavu: Butina - Etto, Barbarić, Kovač, Ibañez, Tomić, Badelj, Sammir, Morales, Mandžukić, Slepička. U nastavku su igrali gotovo svi mladi igrači, i to bolje od prve momčadi.

Dinamov stoper Carlos doputovao je s plavima u Tursku gdje je trebao zaključiti posao s kineskim klubom koji trenira Branko Ivanković. No, do jučer nije još sve bilo potpisano, ali Carlos je iz Beleka, u kojemu je smješten Dinamo, otišao k Ivankoviću na razgovor u Antalyu.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
17:39 01.02.2010.

Svaka cast nasim nogometnim klubovima za ove propagandno-reklamne pripreme u Turskoj,iako i mi pripadamo istom tom Sredozamlju.Svima kojima ne valja nasa obala za pripreme ,treba naci nacina da ih se sankcionira ,mozda ce kazne biti manje nego sto se dobijeje od Turskog turistickog saveza ,ali vrijedi ,problem,barem razmotriti ,jer ko ce doci nama na pripreme kad mi idemo u Tursku .Jaco razmotri malo na Vladi o ovome.

CR
crocro
18:06 01.02.2010.

santos007 u 17.39h, Odlična primjedba, ja sam se davno protivio pripremama naše nogometne vrste u Čatežu u SLO. Što to oni imaju a mi nemamo. A oni se pripremaju na 30 km od Zagreba, u drugoj državi. To je tužno i jadno, ali ne možemo si pomoći. Netko je jači tko određuje. A na nama je da samo sliježemo ramenima i okrećemo glavom.

Avatar cluesblues
cluesblues
08:30 02.02.2010.

santos...bas me zanima kak bi se to dinamo pripremal u dalmaciji - cak i kad bi se zanemarila cinjenica da nemamo jedan posteni travnjak niti na prvoligaskim stadionima, zanima me koja bi to policija ili specijalci uspjeli sacuvati igrace od linca (dinamo ni na sluzbene tekme u dalmaciju ne dolazi dan ranije upravo da se izbjegnu neredi)....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije