Podcjenjuju ih

Engleske kladionice za pobjedu Crnogoraca daju koeficijent 15!

Engleska Njemačka (1)
AFP
12.10.2010.
u 12:07

Engleski narod malo zna o Crnoj Gori pa njihovi mediji ovih dana donose najvažnije stvari o toj "balkanskoj reprezentaciji".

Daily Mail svoje je čitatelje upozorio da je Crna Gora u velikom uzletu, te da nije bezopasna iako je bila tek u petoj jakosnoj skupini na izvlačenju skupina. Izbornika Zlatka Kranjčara predstavili su kao oca veznog igrača Tottenhama Nike Kranjčara. Za predsjednika saveza Dejana Savićevića napisali su da je bio veliki napadač Milana, koji baš nije bio u najboljim odnosima s Fabijem Capellom dok je bio trener rossonerra.

The Sun je napisao da se nada kako Capello i njegovi igrači neće imati problema s reprezentacijom koja dolazi iz zemlje sa svega 672.000 stanovnika. Velika većina engleskih medija ne sumnja u trijumf Capellove momčadi, a razmišljanja naroda potvrđuju i njihove kladionice. Tako je William Hill dao veliki koeficijent 15 na pobjedu Crnogoraca. No, kada je Hrvatska 2007. igrala na Wembleyju, koeficijent na pobjedu bio je čak 11, ali su naši ipak pobijedili.

Komentara 4

EU
eugen
19:21 13.10.2010.

hahahaha,i sta ono rekoste,svemu dodje kraj? to sigurno,ali zasad carolija traje!!!! devetki nije bilo,ali sve ovo je cisto 10!!!!

Avatar Topgen
Topgen
14:50 12.10.2010.

Eee, moji djetici , ne gine vam \"sestica\" .

Avatar nekakav
nekakav
17:01 12.10.2010.

šestica? ide devetka! njihove pobjede sa po 1:0 su zanimljive, al znamo u kakvim utakmicama. imal isu jako puno sreće, i iskoristili jednu jedinu priliku po utakmici. a njihovi protivnici ništa. e pa sve dođe kraj. tako i ovome. žao mi je što neću moći gledati golijadu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije